انجمن های تخصصی  فلش خور
ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ (/showthread.php?tid=141806)

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - eɴιɢмαтιc - 27-07-2014

برا اينكه خوشالش كنم ميزارم تلاشش رو بكنه :|

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ڪـــ❤ــیمیــ❤ــا - 27-07-2014

یک کادو بزرگ بش می دم^___^

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - Interstellar - 27-07-2014

(27-07-2014، 16:38)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:27)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:23)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون جلسه رو بهم میزنم.......DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

یه کاری میکنم با احسان دوست شه.....
جلسه منو؟؟؟؟
Big Grin
آره........DodgyDodgyDodgyDodgy

(27-07-2014، 16:27)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايدا ميدوني چي ميگي 25r30
حداقل بگو اشتي كنن نه دوست شن Big Grin

براش بالا بالا ميخرم
ای بابا امروز همه رفتن تو فاز اینکه منو ضایع کنن...خب رها جون منظورم همون بود دیه......cryingcryingcryingcryingcrying
ااا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون موقع که من دیدمش ازش هرچی میخواستم سوال کردم و جواب داد !
دیگه فک کنم سوال نمونده واسم که ازش بپرسم : )

ولی جلسه نبود!
من که واست بلیط کنسرت انریکه میگیرم
.
.
.
.
.
.
دلت میاد؟؟

نفر قبلیمم منم کادو میدم بهش چون دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 27-07-2014

ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ 37

چرا اونجوری نگاه میکنین من 21 سالمه میتونمܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ 37

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ~ CrAzY HuMaN ~ - 27-07-2014

خیلی بیشعوری احسان!!!!!!!!
الآن میرم سیگارمو روشن میکنم....Big GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongue

(27-07-2014، 17:38)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:38)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:27)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 16:23)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون جلسه رو بهم میزنم.......DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

یه کاری میکنم با احسان دوست شه.....
جلسه منو؟؟؟؟
Big Grin
آره........DodgyDodgyDodgyDodgy

(27-07-2014، 16:27)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايدا ميدوني چي ميگي 25r30
حداقل بگو اشتي كنن نه دوست شن Big Grin

براش بالا بالا ميخرم
ای بابا امروز همه رفتن تو فاز اینکه منو ضایع کنن...خب رها جون منظورم همون بود دیه......cryingcryingcryingcryingcrying
ااا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون موقع که من دیدمش ازش هرچی میخواستم سوال کردم و جواب داد !
دیگه فک کنم سوال نمونده واسم که ازش بپرسم : )

ولی جلسه نبود!
من که واست بلیط کنسرت انریکه میگیرم
.
.
.
.
.
.
دلت میاد؟؟

نفر قبلیمم منم کادو میدم بهش چون دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!
باشه بابا بهم نمیزنمشTongue

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - Nυмв - 27-07-2014

بش میگم اواتارش باحاله

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ~ CrAzY HuMaN ~ - 27-07-2014

برای نفر قبلیم آب میریزم رو سیگار و ذغال قلیونش تا دلم خنک شه!!!!!TongueTongueTongueTongue

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - eɴιɢмαтιc - 27-07-2014

برا حسن يه كلينيك ترك اعتياد پيدا ميكنم

برا ايدا بوسش ميكنمTongue

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 27-07-2014

من حالم خوبه....

به نفر قبلیم سپاس میدم تا یاد بگیره

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - Interstellar - 27-07-2014

نظرتون راجع به اینکه هیچ کاری نکنم چیه؟