انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² (/showthread.php?tid=170169)

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - Aiden Pearce - 07-09-2014

(07-09-2014، 15:06)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دبه خیار شورو فلن ت سر کشیدی -_- ! ..

میتوام هیچی نگمآ -_- !

اول یاد بگیر چجوری تایپ کنی بعد بیا واسه نویسنده شاخ شو و خز بازی در بیار

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - hidden ninja - 07-09-2014

(07-09-2014، 15:06)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:04)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:01)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی
اینجا رم و گرافیک کامپیوترا فاجعه است
هیچی نصب نمیشه!

آره
ولی تو خارج عالیه
من بهت می گم برو یک xbox one بگیر فقط 2 ملیونه

دیگه همه چیز تموم شده
پول دارم
زیادم دارم
ولی خیلی زنده نیستم!
وقتی مردی پولاتو میدی به من باشه ؟
آخ قربون دستت پس قبول کردی نه ؟
خیلی ممنون بزار شماره حسابم رو بهت بدم Big Grin

حالا حالا ها کار دارم باهاشون
از هجده سالگی جون کندم تا به دستشون اوردم!

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - girl of chaos - 07-09-2014

سلام497

رضا می دونم چی میگی
من تجربشو داشتم Big Grin
می دونی آواتارم کیه ؟

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ρяіηcεss~Αιοηε - 07-09-2014

(07-09-2014، 15:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:06)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دبه خیار شورو فلن ت سر کشیدی -_- ! ..

میتوام هیچی نگمآ -_- !

اول یاد بگیر چجوری تایپ کنی بعد بیا واسه نویسنده شاخ شو و خز بازی در بیار

انقد نویسنده نویسنده نکن واسه من ، هر وخ مدیر کل شدی بیا پز بده ! -_- ..

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - an idiot - 07-09-2014

بدرود >_<

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - hidden ninja - 07-09-2014

(07-09-2014، 15:09)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا می دونم چی میگی
من تجربشو داشتم Big Grin
می دونی آواتارم کیه ؟

نه!

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~KiAηA~ - 07-09-2014

(07-09-2014، 15:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 15:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییغ >.<مهی مامانم برام از اون شلوارکا خرید،پشت جیبش پاپیونه جینه>.<جیییییغغ>.<بالاخره پیدا کردم>.<بیا رشت،مغازه سیتی سنتر ،از این شلوارکا داره>.<

:|

آروم بـآش ._.
من از اون دوتآ دآرم .. ._.
عکسـآشو برآت میفرسدم ._.

یکیم خودم سـآخدم .. ولی تنگ بود :| :/

ای تو روحت|:میرم شلوارمو جرواجر کنم|:
شلوار پاره پوره هم دوس دارم مثه زین^.^
دمپا جرواجر^.^

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~Mahnaz~ - 07-09-2014

(07-09-2014، 15:08)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی من دوست پسر دارم ؟ |||||||:

یـآدم نیس :|

رضا پس اگر کار داری برو و چن تا اسلحه و لباس ضد گلوله بخر مجوز هم لازمنیست ارزون تر در میاد واست