انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° (/showthread.php?tid=297322)

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - THEDARKNESS - 30-05-2021

حقیقتا اوضاع به قدری خراب هست که بدون دخالت تو هم بتونن دعوا کنن. این کارت خوبی کردن نیست. پاک کنی بهتره
@شـــقآیــق

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ابراهیم هادی - 30-05-2021

(30-05-2021، 11:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 10:51)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
اره دیگه دنیا همینه برادر همینه

برادرررر؟
کار اشتباهیی کردم؟
Telegh_01
برادر بمونTelegh_01

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Emmɑ - 30-05-2021

(30-05-2021، 11:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
یذره شعور داشته باش
بهار تولدتو تبریک گفت...ی سپاس می‌تونستی بدی ب ارسالش

البته از آدم بیشعور توقعی نمیشه داشت..
نمیگفتم سر دلم میموند (((:

@*VENUS*
ب قران مجید یدفه دیگه رفتار خوش با این داشته باشی ن من ن تو

(30-05-2021، 10:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولدت مبارک :*
تشکر کردن نشانه محبت است.

محبت به کسی که برایت معرفت خرج کرد.

از اینکه برایم معرفت خرج کردی، متشکرم.

......
قبل اینکه قضاوت کنی نگاه کن دختر(:!

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - THEDARKNESS - 30-05-2021

(30-05-2021، 11:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادرررر؟
کار اشتباهیی کردم؟
Telegh_01
برادر بمونTelegh_01
حاجی ما داداش کل انجمنیم خیالت تخت.
حوصله فراترشو نداریم

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - _ƇRAƵƳ_ - 30-05-2021

(30-05-2021، 11:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
یذره شعور داشته باش

@*VENUS*

(30-05-2021، 10:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولدت مبارک :*

[b]تشکر کردن نشانه محبت است.

محبت به کسی که برایت معرفت خرج کرد.

از اینکه برایم معرفت خرج کردی، متشکرم.
[/b]

عجب!

بیایید کمی بیشتر فکر کنیم((((:

(30-05-2021، 11:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 11:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر بمونTelegh_01
حوصله فراترشو نداریم

در جریانی که  برادر و داداش و داداشی فرق داره؟

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Emmɑ - 30-05-2021

(30-05-2021، 11:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیایید کمی بیشتر فکر کنیم((((:
):

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 30-05-2021

(30-05-2021، 11:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر بمونTelegh_01
حوصله فراترشو نداریم

پس من نمیگم برادر^^

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - *VENUS* - 30-05-2021

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
یذره شعور داشته باش

@*VENUS*

اینجوری نگو ):
من بزرگترم .. من باید رفتار درستو داشته باشم . مهم نیست واکنش بقیه چیه
من برای اینکه سپاس بگیرم تولدشو تبریک نگفتم. من فقط از کینه داشتن و دشمنی کردن خوشم نمیاد. ادم باید ببخشه و فراموش کنه ❤️ کاری که من دارم میکنم

بیاید تا گل برافشانیم!