انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ღSηow Princessღ - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کی نویسنده میشم خو !؟ ):

من زودتر از فاطی درخواست داده بودم خو ):

من . .من نویسندگی موخوام S:

نـامـردا ):

سفارشتو میکنـــم!Sleepy

تـــآرا من هســم فلن با گلــی خدافسی کردمـ...!!لــــو نده دیـه من گفتــم اونـا خوش حال شن!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - T A R A - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:37)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5729&pid=1528531#pid1528531
تارا ونفس برین اینجا...!!
خخخخ احــمد نــی!! ((:

اون مورد داره باوووو.....

شیطون بلا باهاش دوست شدی؟!-_-
عــجب!!

نــه!!
(06-02-2014، 20:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5729&pid=1528531#pid1528531
تارا ونفس برین اینجا...!!
خخخخ احــمد نــی!! ((:

فک کنم تو کنترل پنل نآظم هس نمیتونم برم ببینم !
تآرآ بهم بگو ! crying

چــی بــگم؟! 0__o

چرآ پری بهم گفت شیطون بلا ! ؟
اونجآ مگه چیزی گفتم ! ؟ Big Grin
پــری نــه پــریا ||: چــه پــروئـه ایــن یــارو |:
(06-02-2014، 20:43)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره جونــه سروین باهاش دوست نیستــی!!!-_-
عــجب! |:
(06-02-2014، 20:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوآم نویسنده بشم !
تآرآ میشه بشم ! ؟ Shy

مــن چــی مــیدونــم بـــاو بــه صــابـر بــوگو!!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تحت تآثیر قرآر گرفتم ! (: o-O

مـن اصـولـا راستش رو میگم یـه مـدت زدع بود به سـرم

زبونم لـال روم به دیوار کمی تا حدودی اندکی ذره ای سر سوزنی ازت خوشم اومـدع بود

ولـی بـعـد قرص هـام رو خـوردم حـالـم خـوب شد
[/quote]

بیشتر تحت تاثیر قرآر گرفتم ! Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ - 06-02-2014

جواب سلام واجب ها TــT

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - 30Ḱᗩᔕ - 06-02-2014

منم قرار بود نویسنده شم ... 5020

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - T A R A - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع تارا جواب منو نمیـدی؟! پـری!؟ T_T
چــی گــفتـی مــگهع؟! 0__o
(06-02-2014، 20:45)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 20:39)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای|:
نــرو >___<
(06-02-2014، 20:40)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــآم..(:
هــدی^_^

تـــآرایـــ♥ــی ^_^
خوبیـــع؟(:
خوبــم تــو خــوبی؟! (:

(06-02-2014، 20:45)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامcry girl
ســلام ^__^
فـــاطی^_^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - HeDyE~×~ - 06-02-2014

بچــع هــآ همع دعــا کنیــد کســی گوشیــش صفحــه ش هنــگ نکنــع |: !!
بگیــن امیـــن (: !!
((زرِ اضـــافــع))
((: !!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - AuTuMn - 06-02-2014

سلام ب همگی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

من نویسنده نمیشم!؟ ):

دلم شیکست !! ):

نـامـردا ):

هع ):

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ღSηow Princessღ - 06-02-2014

(06-02-2014، 20:45)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامcry girl

اوهـــو ببین کی اینجاس!!!منو یادت میاد؟!