انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - مهسایی - 16-10-2013

(16-10-2013، 22:40)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:38)مهسایی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:37)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:36)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پگاه

خوبــــــی؟

خوبم ممنون SmileWinkBig Grin
چ خبرا؟

سلامتی Blush

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 16-10-2013

(16-10-2013، 22:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: درود (:

بنده بسیار خوشحال هستم . . . .(:

بدرود |:
بله. خیلی! |:

باز دوباره بی اعصاب شدی برای همین من دیگر با تو حرف نمیزنم . . . |:

بی تربیت . . . |:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 16-10-2013

نقل قول: هر دو (:

ای بابا من شرارم|:

کاری ندارید؟
به تارا بگو با نام کاربری خودش بیاد گفتگوی ازاد نو رو باز کنه. اهان. راستی بهش بگو تارا ؟! خودش میگیره چی می خوام بگم.

نقل قول: باز دوباره بی اعصاب شدی برای همین من دیگر با تو حرف نمیزنم . . . |:

بی تربیت . . . |:

به درک!

خودتی !

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 16-10-2013

(16-10-2013، 22:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اون که اینجا نمیاد -_-
مربوط به اینجا س |:

می دونم!
خو به من بگو! -_-
اتفاقا موضعمم سر همین دوتا گروه فروزن و فلشع ثیه طرف اونا یه طرف شما من طرف هر دو هسم ولی اونا میگن اونا رو ول کن شما میگین اونا رو ول کن من گیجم ):

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 16-10-2013

نقل قول: ب قول فـری گـآتی مآتی هـستیـآ...!!!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 379<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 379<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 379
خیلی وقته نگفتم گاتی ماتیBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 16-10-2013

(16-10-2013، 22:41)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:38)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود (:

بنده بسیار خوشحال هستم . . . .(:

بدرود |:

ب قول فـری گـآتی مآتی هـستیـآ...!!!AngelDodgyBig Grin

اوهوم . . . . قاطی کردم چون . . . . .خبر نداری که صبا چیشده . . . وایییییییییی ^____^

خیلی خوشحالم . . . ^____^

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - آرامش - 16-10-2013

(16-10-2013، 22:40)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:38)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:37)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2013، 22:36)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پگاه

خوبــــــی؟

مرسی خوبم

تو چ طوری؟

خوفی؟؟

آرِهـــ خوفَـــم...چِ خَبَـــر؟

سلامتی

خبر که نداریم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ~JaSmIn~ - 16-10-2013

هــعــی...!×!

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 379

(16-10-2013، 22:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هر دو (:

ای بابا من شرارم|:

کاری ندارید؟
به تارا بگو با نام کاربری خودش بیاد گفتگوی ازاد نو رو باز کنه. اهان. راستی بهش بگو تارا ؟! خودش میگیره چی می خوام بگم.

نقل قول: باز دوباره بی اعصاب شدی برای همین من دیگر با تو حرف نمیزنم . . . |:

بی تربیت . . . |:

به درک!

خودتی !

S: فرید . . . تا به حال با من اینطوری حرف نزده بودی . . . . .به تارا میگم . . . . crying

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - مهسایی - 16-10-2013

سلام جاسمین Tongue