انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 25-02-2021

بچه ها ی سوال

با بروزآوری نرم افزار اطلاعات گوشی پاک میشه؟

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - моои - 25-02-2021

(25-02-2021، 22:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:34)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چند درجس ولی خنکه:/

باز خوبع اونجا خنکه
ما اینجا دسشویی میریم سگ لرز میزنیم:///

اوهوم ی ماه دیگع گرم میشه هوا:/

(25-02-2021، 22:35)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال

خیر

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Mohlek - 25-02-2021

(25-02-2021، 22:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبع اونجا خنکه
ما اینجا دسشویی میریم سگ لرز میزنیم:///

والا
اینجا انقد سردع ک سگو بزنن از خونش بیرون نمیره ://

(25-02-2021، 22:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا
اینجا انقد سردع ک سگو بزنن از خونش بیرون نمیره ://

خوشا ب حالتان:/

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - شـــقآیــق - 25-02-2021

(25-02-2021، 22:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:18)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ارواح خودششش
دیدی با من چیکار کرد
خودمو خیس نکردم فقط از ترس|:
هنو ندیدم ویدیوشو
ولی یبار رفتم یه رفیقمو اوسکولرکنم بگم عکست پخش شده و گوشیت -- شد
بیشرف برگشت گفت من گوشیم روته... هم نمیتونن بخورن
ینی رید تو ایسگا گیری
وای دیوانه ها-_-Telegh_01

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 25-02-2021

(25-02-2021، 22:35)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال

خیر

من همش ترس این رو دارم ک پاک بشه

@"Musalick" قابل توجه دوستت

روت امنیت گوشی رو کاملا از بین میبره

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 25-02-2021

we shall never surrender
#L

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
...

@"Musalick"
عررررر حسام پروفایلت ستارع زده
کلی مبارکا

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - KVYmVN - 25-02-2021

خدايا بفرس ي ميكروفون...

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - *VENUS* - 25-02-2021

(25-02-2021، 22:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 20:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
@"ctrl+w"
@Волшебник
روزتون مبارک!
+
@فرنودِ بن گیومرث
برای تو امسال فعلا یک تبریک نصفه است:^
سال بعد که به سن قانونی رسیدی تبریک کامل میشهتسخسححسخسهی۷س:v

کم تر از چند ماه دیگه سنم قانونی می شه. به قول صبا فقط چند ماه فرصت دارم تا یکی رو بکشم.

خوندن پارت جدید داستانت قشنگ ترین اتفاق امروزم بود
مخصوصا اینکه فکر کنم بالاخره شمارو تو یک اتاق حبس کردم