انجمن های تخصصی  فلش خور
×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× (/showthread.php?tid=294705)

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - فرنودِ بن گیومرث - 28-02-2021

(28-02-2021، 1:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 1:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان رو - بخشی از داستان رو - فرستادم برای استادم. استرس گرفتم.
البتّه بهش گفتم که خیلی زرده و خودم می دونم ولی خب ، نیاز به نقد سازنده داشتم.

اوه اوه
نگران نباش
فکر کنم اون هم خوشش بیاد

استادی که حتّی براهنی رو نقد می کنه؟ اوه نه فکر نکنم.

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - *Aɴѕel* - 28-02-2021

(28-02-2021، 1:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 1:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه
نگران نباش
فکر کنم اون هم خوشش بیاد

اوه
منم دارم استرس میگیرم
لحظه حساسیه.-.

(28-02-2021، 1:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 1:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه
منم دارم استرس میگیرم
لحظه حساسیه.-.

نه توقّع ندارم برام دست بزنه.
فقط کاش موقعی پیام رو بخونه که حوصله خوندن و نظر دادن داشته باشه تا بتونم یک طوری بهترش کنم.

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - *Aɴѕel* - 28-02-2021

(28-02-2021، 1:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 1:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه
منم دارم استرس میگیرم
لحظه حساسیه.-.

فقط کاش موقعی پیام رو بخونه که حوصله خوندن و نظر دادن داشته باشه تا بتونم یک طوری بهترش کنم.

نگران نباش
You can do it man

(28-02-2021، 1:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2021، 1:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران نباش
You can do it man

مرسی زن.

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - Prometheus - 28-02-2021

(28-02-2021، 0:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 21:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Iam_RIHAM"
پسمل معروفه به شتخ
@"Musalick"

یبار در طول زندگیمون شاخ رو نوشتیم شتخ
ببین چیجوری ما رو رسوا میکنن ناموصا
@"Iam_RIHAM"
هوی
این چرت و پرت میگه
همینجوریشم پسمل کافیه دیگه نمیخوام شتخ رو هم به کلکسیون اسمام وارد کنم xD

پسمل کی بودی تو D;

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - моои - 28-02-2021

(27-02-2021، 23:18)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 23:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25 دیقه سکوت .-.

کلا تو و امیر میکنین تو گونی! کارتون حرررف نداره

حواست باشه خلاصه

(27-02-2021، 23:18)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخودی نی
بش برسی میفهمی چی میگم:/
البته اگه موجود پراسترسی باشی مث من:/

من ادم خونسرد و بیخیالی ام .

بهتر:/

بفرمایین برین مدرسه :/

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - моои - 28-02-2021

(28-02-2021، 0:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 21:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Iam_RIHAM"
پسمل معروفه به شتخ
@"Musalick"

@"Iam_RIHAM"
هوی
این چرت و پرت میگه

هوووووی مودب باش ب خانم محترم و فرهیخته ای مث من نمیگن هووووی:/
اتفاقا اسمت کلی باحال شد آقا پسمل شتخ:/

(28-02-2021، 6:48)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Iam_RIHAM"
هوی
این چرت و پرت میگه

هوووووی مودب باش ب خانم محترم و فرهیخته ای مث من نمیگن هووووی:/
اتفاقا اسمت کلی باحال شد آقا پسمل شتخ:/

احسنتتتت!4fvf