انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 (/showthread.php?tid=294934)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 - Emmɑ - 04-03-2021

(04-03-2021، 11:07)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من
سلامت باشن
ب مولا میخونم کلاس هم میرم اونا باعث شدن بخونم 1 هفته میشه ک دست ب کار شدم._.

چه منبع معتبری جانا

باریکلا
سوال داشتی بپرس اگه بودم جواب میدم حتما
یس.-.
تچکر بله شما همیشه اینجا فعالی اتفاقا|:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 - _sehun_ - 04-03-2021

(04-03-2021، 11:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:04)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
آرمی ی چیز عجیب اینه بعضی مواقع خود ب خود لحجه ترکی میگیرم/:
من و تتو از ترکیه اومدیم  و خواهر هانده ارچلیم/:
تو باشی ک بیشترغصه میخوره/:
فهمیدی عکسو؟
منم لحجه کردی بمولا|:
اره بابا سهون هم شوهر تو پورو شوهر من
|:ن بابا
اره ژان فهمیدم|||:

دروغ نگو آرمی وقعیت باشه خودکشی میکنم/:
آره /:
آره مامان/:
قلبم درد گرفت
عرر ی مجری از سهون پرسیده بود دلت برا لوهان تنگ شده؟سهون میگه نه
د و دقیقه بعد گریش میگیره..

(04-03-2021، 11:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم لحجه کردی بمولا|:
اره بابا سهون هم شوهر تو پورو شوهر من
|:ن بابا
اره ژان فهمیدم|||:

آره /:
آره مامان/:
قلبم درد گرفت
عرر ی مجری از سهون پرسیده بود دلت برا فاطی تنگ شده؟سهون میگه نه
بیا باهم بریم|:
ای ژان منم کم کم سکته میکنم
اخیی بایدم دلش برات تنگ بشهcry girl

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 04-03-2021

مـن کراش رو سهـون نـدارمـ لعنتـی Telegh_01

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 - ραтяιcια - 04-03-2021

(04-03-2021، 11:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:07)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه منبع معتبری جانا

باریکلا
سوال داشتی بپرس اگه بودم جواب میدم حتما
یس.-.

تیکه میندازی دختره؟
برم دیگه رنگمو نبینی

(04-03-2021، 11:10)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دیگه جرا؟؟؟؟؟؟

(04-03-2021، 11:10)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داریی|: البته رو منن
مگ نگفتم نظر بده ننه شتری

(04-03-2021، 11:12)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس.-.

تیکه میندازی دختره؟
برم دیگه رنگمو نبینی
نو نو نمیندازم غلط خوردم عررر غلط خوردممم._.

(04-03-2021، 11:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره /:
آره مامان/:
قلبم درد گرفت
عرر ی مجری از سهون پرسیده بود دلت برا فاطی تنگ شده؟سهون میگه نه
بیا باهم بریم|:

کجا؟/:
سکته کنن/:
ولی ملا تو از فلش بری ما خوشحال میشیم/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 04-03-2021

(04-03-2021، 11:12)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دیگه جرا؟؟؟؟؟؟

مـن کـراش نـدارمـ خـب :ngh:

میدونم داری
اگ نداشتی میومدی خونمون اون لباسارو نمیپوشیدی/:

(04-03-2021، 11:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا باهم بریم|:

کجا؟/:
سکته کنن/:
ولی ملا تو از فلش بری ما خوشحال میشیم/:
خودکشی|:
بدون تو حال نمیکنم|:
غلط خوردی فلش دیگ مث من ندارههه نداره ن میتونه بیارهههه