انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - _ƇRAƵƳ_ - 26-01-2026

(26-01-2026، 23:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 23:19)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باید امتحان بدیم 2mo5

برای من این هفته تموم میشه(((=
خوش به حالت
من تازه شروع شده):
یه امتحان سخت دارم فردا

(26-01-2026، 23:22)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 23:19)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای لعنت به هرچی امتحانه
اونم تو این شرایط ،کی میتونه بخونه اخه

افرین دقیقا
به خدا که رد دادم دیگه
دیگه نمی تونم
حضوری یا مجازی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Prometheus - 26-01-2026

(26-01-2026، 23:24)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 23:22)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای لعنت به هرچی امتحانه

چی میخونی مگه

کامپيوتر

(26-01-2026، 23:25)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 23:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای من این هفته تموم میشه(((=
خوش به حالت
من تازه شروع شده):
یه امتحان سخت دارم فردا

وای لعنت به هرچی امتحانه

افرین دقیقا
به خدا که رد دادم دیگه
دیگه نمی تونم
حضوری یا مجازی؟

منم صبا
فردا اخرین امتحانمه
حضوریییی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Wanton - 26-01-2026

(26-01-2026، 23:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خب رژیم سالم خوری دارم نباید این کارو میکردم :|

ولی خب ۳.۴ ماهم بود لب نزده بودم ):

امروز پرخوری عصبی گرفتم

رفتم اینستا خیلی حالم بد شددد .. cry girl

اشکال نداره. Cheat Day نیازه هر از گاهی.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 26-01-2026

رفتن بین خانواده هایی که اومدن دنبال جنازه ها
کیک و ساندیس پخش کردن (((((((((((((((((((((((((((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 26-01-2026

(26-01-2026، 23:27)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 23:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خب رژیم سالم خوری دارم نباید این کارو میکردم :|

ولی خب ۳.۴ ماهم بود لب نزده بودم ):

امروز پرخوری عصبی گرفتم

رفتم اینستا خیلی حالم بد شددد .. cry girl

اشکال نداره. Cheat Day نیازه هر از گاهی.

وای تو فکر کن من یه مدت طولانییی بود حسرت خوردن ماکارونی داشتم cry girl

بعد میدونستم اگه بخوام درست کنمم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم کم بخورم D:

(26-01-2026، 23:24)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کانسپت objective بول شت که صرفا گواهی بده چیزی یاد گرفتی

بدون امتحانم امکانش هست):
نیاز به این همه اذیت نیست
غمم میایه

(26-01-2026، 23:27)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتن بین خانواده هایی که اومدن دنبال جنازه ها
کیک و ساندیس پخش کردن (((((((((((((((((((((((((((((:

داشudo

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Wanton - 26-01-2026

(26-01-2026، 23:28)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای تو فکر کن من یه مدت طولانییی بود حسرت خوردن ماکارونی داشتم cry girl

بعد میدونستم اگه بخوام درست کنمم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم کم بخورم D:

فکر کنم ماهیت رژیمتو فهمیدم. در کنار سلامتی، تمرین خودکنترلی می‌کنی باهاش؟
چون اگه اینطوری نباشه لزومی نداره اینقدر سفت و سخت بری جلو.

(26-01-2026، 23:25)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 23:25)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین دقیقا
به خدا که رد دادم دیگه
دیگه نمی تونم
حضوری یا مجازی؟

منم صبا
فردا اخرین امتحانمه
حضوریییی

وای نگوووو
من تازه شروع شده
الهی

(26-01-2026، 23:32)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 23:25)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم صبا
فردا اخرین امتحانمه
حضوریییی

وای نگوووو
من تازه شروع شده
الهی

شت
الان شروع شده کی تموم میشه (:
مجازید شما؟