انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ (/showthread.php?tid=167529)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ - ( lιεβ ) - 01-09-2014

(01-09-2014، 15:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا آرشام دو تا فوش میده
آرین یه ذره کرم میریزه
ایمان که بستگی داره فازش چی باشه

اینا به کنار

این علی بفهمه یعنی …… بیخیال -_-
به مُدت 5 دقه ؟ :v

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ - Jack Daniel'ѕ - 01-09-2014

(01-09-2014، 15:14)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 15:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 15:07)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 15:05)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 15:04)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خودت حـآضری یه آوآتآر پسرونه به مدت 4 روز بزآری .. ؟ O_o
مهناز اواتار پسرونه که بد نیس من یک ماه اواتارم پسرونه بود||:

منم 4 روز به لُدف عرفان آواتار یه پیر مرده رو گُذآشته بودم -__- ! :|

خودشه
عکس پیری مرلین رو میزارم :-)
من عاشق مرلین بودم :|
یادش بخیر..!

آفرین باریکلا Big Like

پرند خاک تو سرت

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ - _PαяαиÐ_ - 01-09-2014

راستش مهی من انقد لاک زدم دیگه عادی شده هر دو دست برام -ــ-..!

فقط تا سوهان میکشم بابابزرگم از قبر میاد بیرون |: ..!

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ - ~Mahnaz~ - 01-09-2014

کاربر ☆★ super star★☆ صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمی‌توانید به او پیام ارسال کنید.

-______________-

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ - Jack Daniel'ѕ - 01-09-2014

(01-09-2014، 15:15)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 15:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا آرشام دو تا فوش میده
آرین یه ذره کرم میریزه
ایمان که بستگی داره فازش چی باشه

اینا به کنار

این علی بفهمه یعنی …… بیخیال -_-
به مُدت 5 دقه ؟ :v

ریسک بزرگیه -__-

نه :|

علی خاک تو سر خودت |:

خوشم میومد ازش ولی دیگه نمیاد -ــ-..!

(01-09-2014، 15:15)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز لـآک مشگی زدم .ـ.

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²ØØ - _єяяσя_ - 01-09-2014

مهنازی خوبی؟؟
میرم بیرون عشقم
خدافظ عزیزم بوووووس

(01-09-2014، 15:17)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنازی خوبی؟؟
میرم بیرون عشقم
خدافظ عزیزم بوووووس

خوبم ^_^

عه .. :|
چه زود :|

خدآفس .ــ.

(01-09-2014، 15:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2014، 15:15)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز لـآک مشگی زدم .ـ.
خوشکله .ـــ.!