انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] (/showthread.php?tid=283225)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 01-05-2020

(01-05-2020، 22:55)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر ی مهسا اینجوری رفتار میکنید =|
هزارتا مهسا اومده رفته تو زندگیه من کفشمم نبوده 
وا بدید ناموسا بزرگ شید =///

منم نمیدونم اینا چشونه |:
دعوا دارن منِ بدبختو انداختن وسط Dodgy

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 01-05-2020

(01-05-2020، 22:59)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 22:56)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 22:53)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 22:45)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 22:41)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببی عمو جون اون گ.ا اصلا در مورد تو حرف نزدیم 14

توی اون گ.ا مسابقه تگ کردن بود من زیاد تگ کردم بخاطره همین ارسالم رفت بالا

ببین داری کاری میکنی که عصبی شم من سرچی باهات قهر و اشتی نمی کنم چون با کسی دعوا کردی که روش حساسم پس پاتو بیشتر از گیلیمت دراز نکن
زدین چون دلتون خواست.
تگ کردن بود ولی نه نسخه های قبلیش.
عصبی میشی چون بزرگ ترین دشمنه زندگیتم.
روش حساسی که از فهرست دوستات بیرونش کردی؟
روش حساسی که وقتی از گروهت رفت بیرون چیزی بهش گفتی؟
من گیلیم ندارم.کفش دارم.
تو گیلیم داری که داری با دروغ گفتن پارش مینکنی.

(01-05-2020، 22:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته توی لیست دوستام بود ولی خیلی وقت پیش یه ... خوردم باعث شدم باهام لج کنه و از دستم ناراحت بشه که هنوز هنوزه مثل سگ پشیمونم بخاطره اون کارم
این حرف با تو نبود با مهسا بود.
تو باهاش لج کردی نه اون.
تو باعث شدی که از دستش بدی.
اون گناهی نداشت.

من مهسا رو از لیست دوستام حذف نکردم

خودش برای یکاری رمزمو داشت رفت خودش حذف کرد .

من دشمنای من مردن برای من.

مم هیچ وقت به مهسا چیزی نگفتم و .... میخورم بخوام بگم.

من لج نکردم مهسا خانوم لج کرد که حق هم داره.

منم میگم.گناهی نداشت صدبار گفتم .
حرفات درسته اقای سیروان ولی تو اول لج کردی که با لج اون لج اندر لج شد.
تو میگی حق داره چون تو دعوا رو درست کردی.
تو چیزی نمیگی به مهسا چون چیزی نداری بگی.

ببخشید اقا پرهام مسله منو مهسا خانوم بهم ربط داره اگه بخوایم از کسی مشاوره بگیربم حتما زنگ میزنیم مطب از منشی یه وقت میگیریم.

تمام بای
خداحافظ اقای سیروان تا بعد.
ممنون بابت هم حرف شدن.

(01-05-2020، 23:00)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 22:58)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا من رو محروم نکنین چون حرفی بود که تموم شد.
اخطار بدین اما محروم نکنین.
دعوا تموم شده.

زیاد حاشیه سازی نکن برادر.
بله اقای محمد ولی حاشه نیست.
واقعیت باید همین موقع فاش میشد.
اگه نمیشد اتفاق بدی برای فلش خور میفتاد.
دعوا به اتمام رسیده.

(01-05-2020، 22:57)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا مهسا :V

استغفر ..
کف گرگی بیام برات (((:

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - bOoOoOy - 01-05-2020

(01-05-2020، 23:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 22:55)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه اتیشا زیر سر توئه =|
دیگه واسه من سیاه بازی در نیار
من خودم خرو جای بز میفروختم :v

مهسا اره هنوز رمان مینیویسم.
برای چی پرسیدین؟
کمک خواستین من هستم.

(01-05-2020، 23:02)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه اتیشا زیر سر توئه =|

برو برووو اتیش بیار معرکه نشو (((:
این دوتا از اولشم کل داشتن ! .. این وسط دیدن من انلاینم انداختن رو من !

سیروان برای من عزیزه ولی این حرفا جاش اینجا بود.

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - bOoOoOy - 01-05-2020

بابا حداقل ی چارتا تیکه درست بندازید =|
نسل هشتاد خیلی سوسولن ناموسا -___-

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - Sirvan10_a - 01-05-2020

خدا بگم پرهام چیکارت نکنه انقدر حرف زدی یادم رفت سر ساعت 23:59:59 ثانیه داد بزنم اه

(01-05-2020، 23:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:02)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه اتیشا زیر سر توئه =|

برو برووو اتیش بیار معرکه نشو (((:
این دوتا از اولشم کل داشتن ! .. این وسط دیدن من انلاینم انداختن رو من !
روی شما ننداختم خانوم مهسا.
دعوای منو سیروان از دعوای من با شما شروع شد.
و شما همدستش بودین که خوب کردین از گروهش بیرون اومدین.

(01-05-2020، 23:06)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا بگم پرهام چیکارت نکنه انقدر حرف زدی یادم رفت سر ساعت 23:59:59 ثانیه داد بزنم اه
تو میتونستی جواب ندی ولی دادی.