انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 (/showthread.php?tid=295182)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - THEDARKNESS - 08-03-2021

حالا که تصور خالیه . خودتو بزار بیام تصوراتمون از خودت رو اونجا بنویسیم.
@Medusa

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Medusa - 08-03-2021

(08-03-2021، 9:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 9:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم. fly2
حالت چطوره؟

خوبم زیبا
تو چطوری؟ ^-^

منم خوبم. دارم تو Coursera می‌چرخم. :_

(08-03-2021، 9:23)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا که تصور خالیه . خودتو بزار بیام تصوراتمون از خودت رو اونجا بنویسیم.
@Medusa

هممم. فکر خوبیه. 
@"Alien" ـم باید بذارم بعداً. نیومده تاحالا. -_-

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - *Aɴѕel* - 08-03-2021

(08-03-2021، 9:23)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 9:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم زیبا
تو چطوری؟ ^-^

هوم کورسرا برای اموزش انلاین بود ؟!-.-!

(08-03-2021، 9:23)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هممم. فکر خوبیه. 
ـم باید بذارم بعداً. نیومده تاحالا. -_-

بهار هم باید گذاشت^^

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - فرنودِ بن گیومرث - 08-03-2021

(08-03-2021، 9:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
میبینمت :v
بیا بالا:vvv

@Medusa
تو هم بیا بالا کلک:v

بالام بالام.
سلام.

@"☆coииoя☆" یه جا تگم کردی یا اطّلاعیّه م مسته؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - *Aɴѕel* - 08-03-2021

(08-03-2021، 9:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 9:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
میبینمت :v
بیا بالا:vvv

@Medusa
تو هم بیا بالا کلک:v

بالام بالام.
سلام.

@"☆coииoя☆" یه جا تگم کردی یا اطّلاعیّه م مسته؟
افرین
گود بوی~.~
+
برای منم اطلاعیه از طرف اندروید اومد.-.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 08-03-2021

آرامش خودتون رو حفظ کنید پیش نویس پاک شد
ترسیدم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - *VENUS* - 08-03-2021

(08-03-2021، 1:46)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS* انقدر ارسالای منو پاک نکن. این یه هشدار نیست یه خواهشه

اینو من نباید بگم؟ که لطفا اینقد اسپم نده که من مجبور نشم همش ارسالای تورو پاک کنم ؟ LOL

(08-03-2021، 9:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره. همچین چیزی.
خودمم تازه آشنا شدم باهاش. .-. 

لعنتی خیلی جذابه موضوعاتش -_- آدم نمی‌دونه کدومو برداره. 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.coursera.org/learn/medical-neuroscience
این ولی فعلاً جزو موردعلاقه‌ترینا بوده :_ جذاب به نظر میاد. هوم؟ :دی

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - فرنودِ بن گیومرث - 08-03-2021

(08-03-2021، 9:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 1:46)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS* انقدر ارسالای منو پاک نکن. این یه هشدار نیست یه خواهشه

اینو من نباید بگم؟ که لطفا اینقد اسپم نده که من مجبور نشم همش ارسالای تورو پاک کنم ؟ LOL
دوره زمونه عوض شده . (با لحن پیرمرد های غرغرو)

(08-03-2021، 9:33)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 9:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره. همچین چیزی.
خودمم تازه آشنا شدم باهاش. .-. 

لعنتی خیلی جذابه موضوعاتش -_- آدم نمی‌دونه کدومو برداره. 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.coursera.org/learn/medical-neuroscience
این ولی فعلاً جزو موردعلاقه‌ترینا بوده :_ جذاب به نظر میاد. هوم؟ :دی
عجب لعبتیه.
حالا چه طوری کار می کنه؟
(با حیرت صفحه را بالا پایین می کند)

(08-03-2021، 9:32)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرامش خودتون رو حفظ کنید پیش نویس پاک شد
ترسیدم

پیش نویس چیه؟
ارور 404

هممم. فکر خوبیه. 
ـم باید بذارم بعداً. نیومده تاحالا. -_-

بهار هم باید گذاشت^^

میای زیبا؟ @*VENUS*