![]() |
نسیم بود یا یک خیال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: نسیم بود یا یک خیال (/showthread.php?tid=10926) |
RE: نسیم بود یا یک خیال - ღdorsaღ - 06-01-2013 دفتر عشـــق كه بسته شـد ديـدم منــم تــموم شــــــــــــــــــــــــدم خونـم حـلال ولـي بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدون به پايه تو حــروم شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم اونيكه عاشـق شده بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود بد جوري تو كارتو مونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد براي فاتحه بهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت حالا بايد فاتحه خونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد تــــموم وســـعت RE: نسیم بود یا یک خیال - Armina - 06-01-2013 من پذیرفتم شکست خویش را پندهای عقل دور اندیش را من پذیرفتم که عشق افسانه است این دل درد آشنا دیوانه است می روم شاید فراموشت کنم با فراموشی هم آغوشت کنم می روم از رفتنم دل شاد باش از عذاب دیدنم آزاد باش گرچه تو تنهاتراز ما می روی آرزو دارم ولی عاشق شوی آرزو دارم بفهمی درد را تلخی برخوردهای سرد را RE: نسیم بود یا یک خیال - ღdorsaღ - 06-01-2013 بهت نمی گم دوسِت دارم،ولی قسم می خورم که دوسِت دارم بهت نمی گم هرچی که می خوای بهت می دم،چون همه چیزم تویی نمی خوام خوابتو ببینم، چون توخوش ترازخوابی اگه یه روزچشمات پرِاشک شد ودنبال یه شونه گشتی که گریه کنی،صِدام کن بهت قول نمی دم که ساکتت کنم ،اما منم پا به پات گریه می کنم اگر دنبال مجسمه سکوت می گشتی صِدام کن، قول می دم سکوت کنم اگه دنبال خرابه می گشتی تا نفرتتو توش خالی کنی ، صِدام کن چون قلبم تنهاست اگه یه روزخواستی بری قول نمیدم جلوتو بگیرم اما باهات میدوم اگه بیه روز خواستی بمیری قول نمی دم جلوتو بگیرم اما اینو بدون من قبل از تو میمیرم دل من هم ازغصه برایش حرف زد دلتنگی به دل گفت ای دل،محبوبم با غم خود نکن تو مایوسم دل گفت:ای یار تو که رازمرا می دانی اسرار درون سینه ام را میخوانی ندارم تاب شانه های بی پناه را ندارم روی نظر به دیده ی بی گناه را دریا شدم با غرورش کویرم کرد سنگ شدم با زورش اسیرم کرد عاشق شدم کور و زمین گیرم کرد به دور ها رفت و بسیار پیرم کرد با نگاهی سوزاند دست جگرم را در زمستان آتش زد خاکسترم را چشم وا کردم دیدم او رفته بود پر زدم اما بال و پرم شکسته بود هر دم از من فرار میکرد او چرا؟ اینگونه مرا بیمار میکرد او چرا؟ مگر من دیوانه و مجنون نبودم؟ مگر من به عشق او محکوم نبودم؟ بازگریه امانم را برید،بغضم شکست سکوت کردم و صدا در گلویم شکست من برایش اندکی بیش نبودم آری او فراوان بودم و من بیش نبودم آری در آسمان بود در طلب یک ماه پر نور اما من ستاره ای بیش نبودم و کم نور خورشید ِ من،ترانه میخواند برای یارش کاش ماه ِ او باشد یار و غمخوارش ماه او اما،ماه منم هست انگار رفیق راه ستاره است بی انکار سرود این شاعرک باز شعری برای او می سراید و می نشیند به پای او می ماند تا روزی که بازگردد از سفر دارد برایش آرزوی سفری بی خطر او سفر کرد و رفت به سوی ماه ندانست ستاره می سوزد درغم و آه دلتنگی تو بگو من چه کنم هر دم با دردش؟ تو بگو من چه کنم با برخورد سردش؟ تنگ شد مجالم دیگر فرصتی باقی نیست زمان وداع رسید دیگر از شعر خبری نیست میروم کنار پنجره باز میکنم یاد او او که نیست،دلتنگی تو بمون به جای او RE: نسیم بود یا یک خیال - ÐeaÐ GiЯl - 06-01-2013 لعنت... لعنت به این دنیای هرکی به هرکی و ... هیشکی به هیشکی... که ادما ... حتی برای عاشق نشدن هم... از خودشون اختیاری ندارن...!! RE: نسیم بود یا یک خیال - pink devil - 06-01-2013 دِلْ تنگے اَم را با فاصلــہ مے نویسَمْـــ ... تا شایدْ فاصلــہ اے بین دِلَمْـــ و تنگے بیُفـــتدْ ... چــہ خیالــــِ خامے ... ! اینْ مَدار فاصلــہ مُـــوَربْ اَستْ ... چندے کــہ بگذردْ ... دوباره مے شَودْ : " تَــــــنْـــــــــگے ِ دِلْ.... RE: نسیم بود یا یک خیال - Apathetic - 22-01-2013 حسـت میکُنمـ ـ ـ! حتے وقت هایے که بی رنگ مے شوم در روزهایتــ ـ ـ ... آنقدر مے خواهمتـ ـ ـ که... واژه هایمـ کم مے آورند از بیان دوست داشتنت... تُهے مے شوم از خودمـ ـ ـ ... پُر مے شومـ از حس داشتنـ ـ ـ تو! حتے از هَمین راه دور... شاید تو... سُکـوت میـان کلاممــ ـ ـ بـاشـے... دیـده نمی شوی! امـــا مـن، تـو را اِحسـاس مـے كنمـ ... شایــد تــو... هَیاهـوی قلبـمــ ـ ـ بـاشـے ... شنیـده نمـے شوی... امـا مـن، تـو را نـفس مـے کشمـ ـ RE: نسیم بود یا یک خیال - Armina - 23-01-2013 عشق به قلب من بدهکارست حلالش نمی کنم اگر تو را به من ادا نکند ! RE: نسیم بود یا یک خیال - ღdorsaღ - 23-01-2013 دیـــروز ، همیـــن حوالـــی
زلـــزله ای آمــد… حـالا همـه حـالـمــ را می پـرسند !!! بـی خـبـر از اینـ ـکـه ” مــن” بـه ایـن لـرزیـدنـهـا سالهـاسـتــ کـه عـادتـــ کـرده امـــ… بـه لـرزشـهای شـدید شـانه هایـمــــ و تـرکــــهای عمــیــق قــلــبــمـــ RE: نسیم بود یا یک خیال - ÐeaÐ GiЯl - 23-01-2013 مُـבتـ هآستـ تَنهآ چيزيـ ڪہ مَرآ يآב تـפּ مے اَنـבآزَב . . . طَعنہ هآيـِ בيگَرآטּ اَستـ . . . شآيَـב اَگَر ايـטּ בيگَرآטּ نَبوבنـב . . . تو زوבتَر اَز اينهآ بَرايـِ مَـטּ مُرבهِـ بوבي . . .! RE: نسیم بود یا یک خیال - Apathetic - 24-01-2013 همی گویی غمش را در دل نگهدار نصیحت گو! نمی گویی دلت کو؟ |