![]() |
|
××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× (/showthread.php?tid=112855) |
RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - atena(zeos girl - 28-12-2015 نام=اتناسن=15 رنگ مورد علاقه=قرمز شغل مورد علاقه=جراح مغز و اعصاب میوه مورد علاقه=انواع توت غذای مورد علاقه=قرمه سبزی اسم دختر مورد علاقه=ارنیکا اسم پسر مورد علاقه=محمدامین ماشین مورد علاقه=لامبور گینی رمان مورد علاقه=نمیخونم سریال مورد علاقه=چکاوک فیلم مورد علاقه=the zombies فصل مورد علاقه=تابستون ماه مورد علاقه=مرداد گل مورد علاقه=رز شهر مورد علاقه=تهران استان مورد علاقه=تهران کشور مورد علاقه=ایرانو انگلیس ورزش مورد علاقه=والیبال ساز مورد علاقه=گیتار زبان مورد علاقه=خارجی و فرانسوی در آینده میخوای چیکاره شی؟جراح کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟شوکولات و کاکاعو طرفدار کدوم تیمی؟پرسپولیسسسس بارون رو دوس داری یا برف؟برف دوس داشتی اسم ات چی بود؟اسم خودم خوبه شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟3 رنگ مو=قهوه ای رنگ چش=عسلی غذایی ک ازش بدت میاد=شامی چ ماشینایی دوس داری سوار شی=پرادو ب بالا مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=یه بار بی ان و بازیگر مورد علاقه=علی صادقی مجری مورد علاقه=خوشم نمیاد ازشون وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟به ایندم ی نصیحت=هیچوقت شکستو قبول نکن عدد شانست=6 معدل پارسالت=19.46 قشنگترین جا برای زندگی=انگلیس بهترین کادویی ک گرفتی=دستبند ی شعر خوشمل=شاه شیرین قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان ی جمله قشنگ=اخه پشم....توروچ به خشم....بهت میگم خفه شو بگو چشم بهترین دوستات=زهرا...شقایق...فرزانه عشق=مادر اسم تنها دلیلت برای زندگی=مامانم ی یادگاری بنویس=مغزم نمیکشه بهترین چیزی ک از خدا گرفتی=عشقمو خصوصیات آدم عاشق=خل و چل....غیرتیو حساس مدل گوشیت=s5 شب یا روز=روز اینترنت=کروم انسان=باحال و خل RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - omidkaqaz - 28-12-2015 نام=امید سن=15 رنگ مورد علاقه=قرمز..سبز..زرد...ابی شغل مورد علاقه=استاد دانشگاه..مهندسی معماری میوه مورد علاقه=نارنگی..موز..هندوانه غذای مورد علاقه=ماکارونی...چلوکباب کوبیده اسم دختر مورد علاقه=بیتا اسم پسر مورد علاقه=امیرعلی ..کوروش ماشین مورد علاقه=جنسیس رمان مورد علاقه=سرزمین دلتورا سریال مورد علاقه=تمام سریال های ایرانی فیلم مورد علاقه=زیادن فصل مورد علاقه=تابستون به دلیل گرم بودن ماه مورد علاقه=دی ماه گل مورد علاقه=نرگس شهر مورد علاقه=مشهد..تهران ..شیراز..یزد. استان مورد علاقه=استان اصفهان کشور مورد علاقه=فرانسه ورزش مورد علاقه=هندبال وفوتبال ساز مورد علاقه=ندارم زبان مورد علاقه=فارسی در آینده میخوای چیکاره شی؟هرچی خدا بخواد کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟خاک طرفدار کدوم تیمی؟پرسپولیس بارون رو دوس داری یا برف؟برف دوس داشتی اسم ات چی بود؟امیرعلی شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟ای فیلم و نسیم و ***** رنگ مو=سیاه رنگ چش=سیاه غذایی ک ازش بدت میاد=ماهی و کله پاچه چ ماشینایی دوس داری سوار شی=بوگاتی مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی=جنسیس بازیگر مورد علاقه=همه ی بازیگرا مجری مورد علاقه=علی ضیا . وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟ دوستام ی نصیحت=به فکر خودت باش عدد شانست=7 معدل پارسالت=19.67 قشنگترین جا برای زندگی=کوهستان بهترین کادویی ک گرفتی=یادم نی ناموسا ی شعر خوشمل=تکست و بیت های رپ هرچی ی جمله قشنگ=نمیدونم بهترین دوستات=واقعیت: پوریا ..سینا..ارمان ...مجازی:اهورا و حمید و امیراسموک و ارش عشق=دوستام اسم تنها دلیلت برای زندگی=سینا رفیقم بالا اسمش ذکر شده ی یادگاری بنویس=نمیدونم بهترین چیزی ک از خدا گرفتی= همه چیزو خصوصیات آدم عاشق=زیادن مدل گوشیت=ایفون سیکس ..تولدم خریدن باو شب یا روز=شب اینترنت=فلشخور و تلگرام انسان=من RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG - 28-12-2015 نام=فـــرنـــوش سن=12_13 رنگ مورد علاقه=سفیـــد و مشـــکی شغل مورد علاقه= متخصص مغز و اعصـــاب میوه مورد علاقه=مـــوز .-. غذای مورد علاقه=همـــع چی غیـــر از کلپچ و سیرابی و جیگر و گوشت و مرغ اسم دختر مورد علاقه= فـــرنوش و مهرنـــوش اسم پسر مورد علاقه=آرویـــن و مهـــراد و مهراد و مهران و عرفــــان ماشین مورد علاقه=نظـــر خاصــی ندارم(اصا اهلش نیستم) رمان مورد علاقه=------- سریال مورد علاقه= دیریم های 1 و2 فیلم مورد علاقه=من و بچــه فصل مورد علاقه=تابســتـــون ماه مورد علاقه= صد درصد تیـــر (متولد همین ماهم) گل مورد علاقه=رز مشکـــی شهر مورد علاقه= تهـــران استان مورد علاقه=تهـــران کشور مورد علاقه=کـــره جنوبـــی ورزش مورد علاقه=والیبال و بسکـــت ساز مورد علاقه=ویولن(خودمم مینوازم) زبان مورد علاقه=کـــره ای(تا حدودی مسلط) در آینده میخوای چیکاره شی؟ یا معمار یا جراح مغز یا روانپزشک کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟شیشــه طرفدار کدوم تیمی؟ استقــــلال بارون رو دوس داری یا برف؟بــــرف دوس داشتی اسم ات چی بود؟ فـــرنوش(اسم خودم) شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟از تلویزیون استعفا دادم رنگ مو=مشکــــی رنگ چش=مشکــــی غذایی ک ازش بدت میاد=هر چیزه پروتئینی(گوشت و مرغ و کلپچ و سیرابی و ....) چ ماشینایی دوس داری سوار شی=....نیـــدونم مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی= الان مدل فراری باتره یا مزدا؟ بازیگر مورد علاقه=جانگ گیون سوک مجری مورد علاقه=.... وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟بـــه رپ ی نصیحت=چیزایـــی که وجود دارن اونجوری نیستن که نشـــون میدن عدد شانست=9 معدل پارسالت=20(اصـــا درس نمیخونم ولی معدلم خوبه) قشنگترین جا برای زندگی=هر جـــا رپ جا افتـــاده باشـــه بهترین کادویی ک گرفتی=لبتـــاب ی شعر خوشمل=کل فکرم تویی پیشونیمون چسبیده به هم دلم تنگ شده بود تورو انقد نزدیک ببینم یبار دیگه بگم چیزی و که همیشه میگم میخوام فقط با تو باشم بقیه کی ان...؟! ی جمله قشنگ=شدیداً مصمم دقیق و منظم یه آدمی میسازم با انگیزه مفصل بهترین دوستات=مهتــــا و طنـــاز عشق=عرفـــان(البته بش نگفتم دوســـش دارم) اسم تنها دلیلت برای زندگی=رپ ی یادگاری بنویس= موقعی که میکنه مشکل یکسره پیله چون سیطره دارم زود فیصله میرم بهترین چیزی ک از خدا گرفتی= دوستــــام و استعداد های بی نهایتـــم .-. خصوصیات آدم عاشق= متفکـــر مدل گوشیت=گلکلسی 5 شب یا روز=روز اینترنت=بــــــــــــــــــــــــــــــــــــهترین چیـــز انسان=بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهترین مخلوق خدا،خودتون و دست کم نگیرید مرسی که خوندیـــد...! .-. :> RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - М Δ ђ ΐ ą - 28-12-2015 (28-05-2014، 14:47)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - asal8383 - 22-02-2017 (08-06-2014، 8:48)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - Maryam Farrokhy - 22-02-2017 نام= مریم سن= 16 رنگ مورد علاقه= ابی بنفش سورمه ای شغل مورد علاقه= نمیدونم :| میوه مورد علاقه= گوجه سبز و کلا همه میوه ها غذای مورد علاقه= فسنجون.فلافل. زیادن :| اسم دختر مورد علاقه= ارشین اسم پسر مورد علاقه=ارشام ماشین مورد علاقه= BMW m8 رمان مورد علاقه= گناهکار . باورم کن. قرار نبود. سجاده و صلیب ... زیادن سریال مورد علاقه=هیچی :| فیلم مورد علاقه= هری پاترو استار وارز و سیاره نیرو فصل مورد علاقه= تابستوووووووون ماه مورد علاقه= اسفند خخخخ چون تولدم تو اسفنده گل مورد علاقه= رز سفید شهر مورد علاقه= تهران شیرازم دوس دارم استان مورد علاقه=تهران ![]() کشور مورد علاقه= هلند ورزش مورد علاقه=والیبال شطرنجساز مورد علاقه= گیتااااااار زبان مورد علاقه= فارسی عشقه در آینده میخوای چیکاره شی؟ نمیدونم هنوز :| شاید نمایشگاه ماشین زدم خخخ کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟ سنگ طرفدار کدوم تیمی؟ تیم فوتبال؟ هیچ کدوم ولی پرسپولیسو ترجیح میدم و رئال بارون رو دوس داری یا برف؟ برف دوس داشتی اسم ات چی بود؟ همین مریم ![]() شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟ سوال چرتی بود :| رنگ مو= زیتونی روشن رو به طلایی رنگ چش= قهوه ای روشن غذایی ک ازش بدت میاد= بادمجون چ ماشینایی دوس داری سوار شی= لامبور گینی و بی ام و :ام8 مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی= BMW 630 بازیگر مورد علاقه= اما واتسون مجری مورد علاقه=رها اعتمادی وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟ بیرون رفتم با دوستام ی نصیحت= از نصیحت کردن و شنیدن بدم میاد عدد شانست= 2و 6 معدل پارسالت=20 قشنگترین جا برای زندگی= ونیز بهترین کادویی ک گرفتی=هدست سونی ی شعر خوشمل= یاد من باشد فردا دم صبح جور دیگر باشم بد نگویم به هوا اب زمین مهربان باشم با مردم شهر و فراموش کنم هر چ گذشت... ی جمله قشنگ=یادم نیس الان بهترین دوستات= نیکتا. کیانا. تینا عشق= چرته باو اسم تنها دلیلت برای زندگی= موسیقی :| ی یادگاری بنویس= یادگاری بهترین چیزی ک از خدا گرفتی= چال گونه خصوصیات آدم عاشق= حسود مدل گوشیت=samsung galaxy j7 شب یا روز= شب اینترنت= زندگییییی انسان= خطرناک ترین موجود رو زمین RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 17-09-2019 #جنجالی :) نام= زهرا سن=14 رنگ مورد علاقه=مشکی و طوسی شغل مورد علاقه= فروشندگی رو دوس دارم یا عکاسی و فیلمبرداری میوه مورد علاقه= زیاده .. هندونه ، گوجه سبز ، هلو و پرتقال ، گیلاس و کیوی غذای مورد علاقه= کتلت،ماکارونی،مرغ و پیتزا اسم دختر مورد علاقه= زهرا ، ساغر ، ماهک ، شیدا ، دلربا ، رها ، رعنا ، بهار اسم پسر مورد علاقه= امین ، امید ، مسیحا ، اهورا و هر چی ک اولش با امیر شروعشه :| ماشین مورد علاقه= جنسیس ، پورشه و آئودی ، پرشیا و بنز و بی ام وِ رمان مورد علاقه= زیاده.. گناهکار ، گرگینه ، لپ های خیس و صورتی ، ارباب سالار ، افسونگر ، سفید برفی ، دبیرستان دخترانه ، اگر چه اجبار بود ، در همسایگی گودزیلا ، ویلای وحشت ، نفرین یک جسد ، اتاق کاهگلی و جنگیری شیدا کتاب رازم دوس دارم ولی رمان نی! سریال مورد علاقه= فرار از زندان،جنگیر فیلم مورد علاقه= 2015 Equals (برابرها) ، Security 2017 (امنیت) ، Boyka: Undisputed4 (بویکا:شکست ناپذیر4) ، تایتانیک فصل مورد علاقه= تابستون ماه مورد علاقه= تیر گل مورد علاقه= یاس و رز و گل سرخ شهر مورد علاقه= کرج استان مورد علاقه= البرز کشور مورد علاقه= کانادا ورزش مورد علاقه= ژیمناستیک ، شنا ، اسب سواری ، بوکس ، mma ساز مورد علاقه= ویلون ، پیانو و گیتار زبان مورد علاقه= ترکی در آینده میخوای چیکاره شی؟ نمیدونم کلبه ی رویایی تو جنسش از چیه؟ چوب طرفدار کدوم تیمی؟ هیچ تیمی بارون رو دوس داری یا برف؟ هیچکدوم دوس داشتی اسم ات چی بود؟ ساغر یا دلربا شبکه ی تلویزیونی مورد علاقه ات چیه؟ رادیو جوان ، pmc ، منو تو ، و هر کانالی ک فیلم بذاره رنگ مو= طلایی خرمایی رنگ چش= قهوه ای روشن یا عسلی غذایی ک ازش بدت میاد= میرزا قاسمی چ ماشینایی دوس داری سوار شی= جنسیس ، پورشه و آئودی ، بنز و بی ام وِ مدل بالاترین ماشینی ک سوار شدی= MVM بازیگر مورد علاقه= کریستین استوارت ، نیکولاس هولت ، نوید محمد زاده مجری مورد علاقه= ندارم وقتی تنهایی ب چی فک میکنی؟ ب کارایی ک کردم یامیخوام بکنم! ی نصیحت= هیچکس 2 زار ارزش نداره آخرش خدائه ک می مونه عدد شانست= ندارم! معدل پارسالت= 19.40 قشنگترین جا برای زندگی= اسپانیا بهترین کادویی ک گرفتی= هدفون ی شعر خوشمل= چ بدونم! ی جمله قشنگ= زیباترین جمله : اندوه ب خود راه مده،خدا با ماست. بهترین دوستات= زهرا ، آیسان ، درسا ، تارا عشق= قوی ترین احساس اسم تنها دلیلت برای زندگی= خدا ی یادگاری بنویس= نمیدونم بهترین چیزی ک از خدا گرفتی= زیبایی و سلامتی خصوصیات آدم عاشق= حواس پرت ، مضطرب و دلواپس مدل گوشیت= ندارم شب یا روز= روز اینترنت= بهش معتادم متاسفانه :/ انسان= ی موجود قدرتمند! RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - red_Queen - 18-09-2019 (28-05-2014، 14:47)ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - _sehun_ - 07-11-2020 (28-05-2014، 14:47)ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش×× - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 07-11-2020 (28-05-2014، 14:47)ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |