انجمن های تخصصی  فلش خور
دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما (/showthread.php?tid=118480)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - hidden ninja - 20-08-2014

(20-08-2014، 7:00)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان به نظر شما یه پسر برای یه دختر چادری مزاحمت ایجاد میکنه یا یه دختر بدحجاب؟
البته چادری داریم تا چادری
بعضی ها هستن که زیر چادر ارایش کرده و موها بیرون ریخته و لاک زده هستن

ربطی نداره
چادری ها کم تر
ولی چادری دیدم بلند بلند میخنده
نگای نا محرم میکنه
هممین بهونه میده دستشون

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 20-08-2014

درسته پسرا برای دخترای چادری کم تر مزاحمت ایجاد میکنن ولی به قول شما چادری هایی هستن که تو خیابون بلند بلند میخندن و به نامحرم نگاه میکنن
منم منظورم همین بود

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - ρяіηcεss~Αιοηε - 26-08-2014

من مخالف حجاب نیستم ولی باید اختیاری باشه

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - hidden ninja - 27-08-2014

(26-08-2014، 23:37)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مخالف حجاب نیستم ولی باید اختیاری باشه

به نظر منم باید ازاد باشه
ولی خب
اون وقت یک سری بدی ها رو به دنبال داره برای جامعه که خیلی به جامعه اسیب میزنه

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - ღSηow Princessღ - 17-09-2014

ای بابا.. ! دوس باشید با هم.. ! زدن اینطور تایپک ها فقط یه عدرو به جون هم میندازه... !

حالا همه ی مآ داریم با هم تو یه جامعه زندگی میکنیم.. ! کسی هم به کاره کسی نداره.. چادری و مانتویی .. و .. هم دازن با هم زندگی میکنن.. !

حالا بیاید هی بحث کنید.. ! بی فایدس.. !!! مشکل از جای دیگس.. !

این تاپیک ها فقط انجمن رو بهم میریزه.. ! همیــن.. !نتیجـه ی دیگه ای نــــدآره.. !!!

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - ღSηow Princessღ - 17-09-2014

خیلی عذر میخوام.. ! ولی خوده شما.. نمیتونی.. این حرفو بزنی.. که من هرجور خواسم در میام تو خیابون تو هم حق نداری به من نگا کنی.. ! یه ذره بشین آفرینش مـرد رو بخــون.. میفهمی.. غریزه ی انسانو.. !

من با حجاب موافق نیسم.. ! اما با اینطـور حرف زدنای شما هم موافق نیستم..!

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - [ niki ] - 17-09-2014

(17-09-2014، 23:11)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عذر میخوام.. ! ولی خوده شما.. نمیتونی.. این حرفو بزنی.. که من هرجور خواسم در میام تو خیابون تو هم حق نداری به من نگا کنی.. ! یه ذره بشین آفرینش مـرد رو بخــون.. میفهمی.. غریزه ی انسانو.. !

من با حجاب موافق نیسم.. ! اما با اینطـور حرف زدنای شما هم موافق نیستم..!

ببین

من خودم نه مخالفه حجالبم ن موافقش -_-

ب نظرم هرکس ب هرشکلی که دوس داری میتونه لباس بپوشه

چون اون آدم حقه انتخاب داره و فقط هم ی بار زندگی میکنه

پس دوس داره تو این فرصت کوتاهه زندگیش هر کاری ک ب نظرش درست تره رو انجام بده .

خودش میدونه و خدای خودش !

ما حقه فوضولی نداریم !

در ضمن (:

در پاسخ ب این حرفتون

باید بگم که

مرد هر چقدر هم ک تو غریزش باشه

اگه واقعا مرد باشه

هیچ وقت هیز ب ی زن نگا نمیکنه

حتی اگه هم نگاه بکنه خیلی بی تفاوته

ولی بعضی از مردا با ی تاره بیرون افتاده ی مو جوری آدمو نگاه میکنن ک انگار میخوان قورت بدن آدمو !

چرا دوست عزیز اگه اونقد مرد باشن هیچ وخت نگاه نمیکنن

... !

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - Mïņ̃†êR - 18-09-2014

دوستان ده بار گفتم اینجا ایران است بحث سیا-سی ممنوع اصد و نبینم دیگه وگرنه بن 3روز با تشکر وقدردانی nky

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - armin van buuren - 18-09-2014

(18-09-2014، 1:19)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث کردن جایی که حتی موضوع بحثو تشخیص نمیدن واقعا احمقانست...دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما 4
و بحث کردن با افرادی که به اعتقاد و اعقاید دیگرون احترامی نمی گذارند و فقط حرف خودشون و در پیش میگیرن احمقانه تر است...

RE: دوستانی که مخالف حجاب هستند بخونن حتما - ★♕NIGHT STAR♕★ - 18-09-2014

هع این همه ادم با حجاب هست که فاحشس حالا چون خیلیا حجاب ندارن ادمای خوبی نیستن؟؟؟؟؟
من تا حالا خودم صدتا دختر چادری دیدم که یه عالمه ارایش داره ناخناش لاک داره زیر همون چادرش مانتوهای کوتاه و شلوارای پاره پاره و تنگ میپوشه بعد مثلا خیر سرش چادر سرش کرده چادرش هم قشنگ از جلو بازه.
الان مثلا این خوبه؟؟این حجاب داره؟؟؟این ادم پاکه.؟؟؟