![]() |
بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ (/showthread.php?tid=12216) |
RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - ^نهال ^ - 08-09-2012 مهران مدیر سیامک انصاری ![]() RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - Mehdi 0 Time - 09-09-2012 راستشو بگم؟ . . . من فقط و فقط جواد جون رو دوست دارم. جواد رضویان چون هم توی فیلم هاش طنز بازی می کنه هم درست رفتار می کنه. ![]() RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - Liuon - 09-09-2012 حیف فقط یک حق انتخاب دارم وگر نه علی صادقی هم یک چیزی ها. ![]() RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - T!K TA∀K - 12-09-2012 شمهصادقي واكبر عبدي باحالن RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - حسن CR7 - 12-09-2012 من مهران مديري و سيامك انصاري رو بيشتر دوست دارم ![]() ![]() RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - ~raha~ - 15-09-2012 اکبر عبدی خوبه ![]() RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 15-09-2012 این عکسا برای کسانی که یادشان نمی آید این شخصیت ها که هستند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() این تصاویر به ترتیب نام هایی که در نظر سنجی قرار دارند گذاشته شده است RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - zahra2012 - 17-09-2012 فقط علی صادقی ![]() RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - Kroosh - 19-09-2012 سپاس ![]() RE: بهترین بازیگر طنز در سال های اخیر چه کسی بوده است ؟ - **یــــــــــــــــــــاس** - 19-09-2012 (09-09-2012، 15:00)Liuon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کی گفته یک حق انتخاب داری همه رو انتخاب میکردی اصلا:p319: |