انجمن های تخصصی  فلش خور
به افتخار همه خواهر ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: به افتخار همه خواهر ها (/showthread.php?tid=130223)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: به افتخار همه خواهر ها - دخی خرگوشی - 15-12-2014

من داداش دالمممممممممممممممممممممم
عجق منهههههههههههههه
18 سالشههههههHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

RE: به افتخار همه خواهر ها - sama...fa - 14-01-2015

(03-07-2014، 18:05)اگه خودتم دختربودی نظرت همین بود...آیاهمه ی پسرها دراخلاق ورفتارشان باهم برابرن؟؟؟ نه نیستن...پس همه ی دختراباهم یکسان نیستن پس بایدنظردادن دراین موردمثل هم نباشه...لطفانظرتونوسنجیده تراعلام کنینتاهیچ سوء تفاهمی پیش نیاد(لطفا)hastam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیدا من ک خواهر ندارم اگه داشتم طبیعطا دوسش داشتم...اما اون خواهری ک تا خونه خالی میشه زنگ میزنه دوس پسرش چی؟؟؟؟اونم سلامتی داره؟؟؟؟TongueTongueTongueاگTongueه داره پس ب سلامتیش
Tongue

RE: به افتخار همه خواهر ها - M ATIN - 27-02-2015

خواهر ندارمSmile
ولی سپاس

RE: به افتخار همه خواهر ها - *_* - 27-02-2015

موقع خوندنش پیش داداشم بودم و ازش خواستم بخونش و کلی ذوقیدمSmile

RE: به افتخار همه خواهر ها - saba 3 - 27-02-2015

کجای خواهرها خوبن من خودم یه خواهر دارم سه سالشه

دیووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونم کرده

خفممممممممممممممممممممممممممکرده

RE: به افتخار همه خواهر ها - KiCK $TAR - 13-03-2015

خداییش مآ خواهرا ی دنیآ میارزیمم .. :p318:

RE: به افتخار همه خواهر ها - **zeinab** - 13-03-2015

پس خوش به حال داداشام
بهشون حسودیم میشه

RE: به افتخار همه خواهر ها - Happy=girl - 13-03-2015

(03-07-2014، 18:08)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:05)hastam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیدا من ک خواهر ندارم اگه داشتم طبیعطا دوسش داشتم...اما اون خواهری ک تا خونه خالی میشه زنگ میزنه دوس پسرش چی؟؟؟؟اونم سلامتی داره؟؟؟؟TongueTongueTongueاگTongueه داره پس ب سلامتیش
Tongue

اگه برادرش دوستش داشت
اگه تو خانواده محبت میدید
محبت رو از یه پسر غریبه نمیخواد
هیچ دختری

ایول حرفت لایک داشت

RE: به افتخار همه خواهر ها - تبسمم - 13-03-2015

(03-07-2014، 18:05)hastam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Tongue

خواهری که وقتی بابرادرش توخونه تنهاست و برادرش نمیگه پاشو بریم بیرون ی دور بزنیم ارزو میکنه که داداشش خونه نباشه تا زنگ بزنه ب دوست پسرش
خواهری که وقتی میبینه داداشش کنسرت رفتن با عشقشو ب اون ترجیح میده اونم میره با دوست پسرش کنسرت
من ک عاشق داداشام
آاقا پسرا شماهاهم عاشق خواهراتون باشید