![]() |
دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر (/showthread.php?tid=13512) |
RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - 卐WaffenSS卐 - 01-08-2012 انگلیسی های آدمکش بله درست فرمودن درروزجرات نداشتن به حریم هوایی آلمان بیان RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - 1939 - 01-08-2012 جناب صابر عزیز دارم میگم جنگ اگر بزرگ شد تقصیر انگلیس و امریکا و فرانسه بود تمام حرف من اینست چرا نمیفهمید؟؟ و مقصر اصلی جنگ هیتلر مبود چرا نمیفهمید کمی مطالعه داشته باشید حداقل نوشته هایی که در این دو دقیقه نوشته شد RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - ☭Nicola☭ - 01-08-2012 نقل قول: بله در ج-ج-1 که سر افکنده و خار شدند با همین ناسیونالسم!!! در زمان جنگ جهانی اول اصلا ناسیونالیسم وکمونیست در جهان قدرتی نبود. همه چیز امپریالیست,مونارشیست وکاپیتالیسم بود. حکومت امپراتوری آلمان وروسیه هردو امپریالیسم بودند. نقل قول: عجب ای ول ناسیونابیسم!! البته همدردی ومحکوم کردن لهستانی ها نه تنها وظیفه ای ناسیونالیسمی بلکه انسانی وانترنسیونالیستی بود اون آدم کشی روح هر انسانی چه آلمانی,چه روسی وچه ایتالیایی وچه ژاپنی رو به درد اورد و واکنش نشون دادند. بنده سخنرانی استالین رو نیز دارم که این کشتار لهستانی هارو محکوم می کنه وجنایات قبلیشون در طول(1919-39) رو یاد آوری میکنه. در اون سخنرانی کمیسر یژف رئس پلیس مخفی شوروی(ان کا وی دی) اعلام میکنه که لهستانی ها علاوه بر مردم آلمان مردم شوروی وکمونیست هارو طی این بیست سال کشتند وارتش مظلوم سرخ همش سکوت کرده بود اما دیگه سکوت جایی ندارد. نقل قول: ببین خودت هم قبول داری که المان می دونست اگر به لهستان حمله کنه جنگ بزرگی راه می افته! هیتلر فقط از مردمش می خواست دفاع کند.وی غیرت به خرج داد. حمله به لهستان برای هر غیرت مند وانسانی واجب بود وحمایت از دولت فاسد لهستان نادرست. نقل قول: بعدشم که زورش به اینا نرسید برای راه نجات حمله ور شد به شوروی!!!اینکارش نادرست بود.وکار توطئه گران وجنگ افروزان بود. هیتلر بدگمانی نیز نسبت به همه حتی موسولینی داشت واین بدگمانی اش حمله به شوروی رو رقم زد گرچه حمله 1939 کاملا درست وعادلانه بود. وگرنه زورش به انگلیس وفرانسه ومزدورانش می رسید. RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - 1939 - 01-08-2012 بعد میگویند چرا از سایت میروی!!! وقتی که یک طرف عقایدی عجیب و جفنگایتی غیر قبول گفته میشود و از طرفی دفاعیه های من خوانده نمیشود به چه امید بمانم! RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - SABER - 01-08-2012 (01-08-2012، 18:28)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم شما چرا دقت نمی کنی. ببین اول این که این اقا ارتش به این بزرگی درست کرده بود که همین کار رو کنه و رفت به لهستان حمله کرد تا جلوشون وایسته. این مشخص بود که انگلیس و فرانسه و امریکا وارد می شن اگر این کار رو بکنه. چون خاطرات تجاوز المانی ها در ج-ج-1 هنوز از یادها نرفته بود. خوب ین جا تقصیر هیتلر بود که با هشدارهایی که بهش داده شد باز کار خودش رو کرد و باعث شروع جنگ شد. لهستان بر اثر شروع ج-ج-2 توسط المانی ها به این روز افتاد. مثلا الان ایران حمله کنه به بحرین تا اونا رو ازاد کنه، کل امریکا و اروپا می ریزن سرش! مسخره است که بگی من به بحرین حمله کردم! ان ها جنگ رو شروع کردن!!! حرف خنده داری است... البته ایران کشور صلح طلبی است این طور باهاش بر خورد می کنن حالا المان که ج-ج-1 رو هم راه انداخته بود که دیگه رو شاخش بود. اقای نیکولا حرف های تکراری نزن که بخوای الکی بحث و کش بیاری. کلا روشت همینه در بحث کردن دنبال روشن شدن حق نیستی بلکه فقط حرفات رو تکرار می کنی و به جواب های دیگران فکر نمی کنی... پست های تکراری که چیزی برای ارائه ندارند رد تایید می شه. RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - 1939 - 01-08-2012 یعنی هیتلر تماشا کنه جوانانن کشورش دارند در لهستان کشته میشوند و تحمل کند که که لهستانی ها بیاییند کشورش را تصرف کنند در حالی که میتوانست در مقابل انگلستان و فرانسه بیاستد و ان دو را تصرف کند(که فرانسه تصرف و انگلیس را محاصره کرد)روزی که هیتلر قصد حمله داشت لهستانی ها به المان تیراندازی کرده بودند حرف شما بی منطقانه است و خواننده باید تصمیم بگیرد بحث ایران با المان فرق دارد ایران توانایی مقابله با امریکا را ندارد RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - 卐WaffenSS卐 - 01-08-2012 این بحث بی فایده هست آخرش هم آقاصابرتاپیکومیبندن وحرف آخرروخودشون میزنن حقوق بشرفقط برای خودی هاس نه دشمنان RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - SABER - 01-08-2012 (01-08-2012، 19:23)sorena21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولا من فقط یک بار این کار رو کردم اونم بحث درباره استالین بود و نه هیتلر. دوما بنده حرف آخر رو از خودم در نمیاوردم . از تاریخ مستند متداول گفتم که ذهن خواننده بر اثر داستان های ضد و نقیض منحرف نشود. RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - SABER - 01-08-2012 نقل قول: یعنی هیتلر تماشا کنه جوانانن کشورش دارند در لهستان کشته میشوند و تحمل کند که که لهستانی ها بیاییند کشورش را تصرف کنند در حالی که میتوانست در مقابل انگلستان و فرانسه بیاستد و ان دو را تصرف کند(که فرانسه تصرف و انگلیس را محاصره کرد)روزی که هیتلر قصد حمله داشت لهستانی ها به المان تیراندازی کرده بودند حرف شما بی منطقانه است و خواننده باید تصمیم بگیردباشه خواننده تصمیم بگیره! نقل قول: بحث ایران با المان فرق دارد ایران توانایی مقابله با امریکا را نداردبنده در مورد مضحک بودن ادعای شروع جنگ از طرف انگلیس و فرانسه عرض کردم و نه حمله با حمله نکردن ایران. یعنی این که اگر ایران قدرت هم داشت و حمله می کرد این ادعا کاملا مضحک بود که امریکا و اروپا جنگ رو شروع کردن! بلکه در این قضیه مشخص اینجا هیتلر مقصر شروع جنگ است. RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - 1939 - 01-08-2012 جناب صابر کمی تامل کن من اگر از دهان حاج اقا امین (همون اخونده که چرندیات شیطان پرستی را در جامعه رواج داده)بیارم که المان حق داشته که جنگ را شروع کرده قبول میکنید؟ ![]() |