انجمن های تخصصی  فلش خور
شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- موضوع: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) (/showthread.php?tid=154247)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - shadow girl - 07-08-2014

فیلم جاذبه
اگه سه بعدیشو بتونین ببینین عالیه
بازیگران: ساندرا بولاک ، جورج کلونی
محصول : آمریکا و بریتانیا
کارگردان: الفونسو کوآرون
نظر شخصیم: فیلم تاثیر گذار بود و بازیگراشم خیلی حرفه ای عمل کرده بودنSleepy
پوفف خدارو شکر ببخشید عکسه نمیدونم چرا این طوری شد

شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) 4

RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - S R U H - 07-08-2014

بریم تو فاز سریال خب

گیریم : از شبکه منو تو 1 پخش میشه در مورد موجوداتیه که نصف حیوان و نصف انسانن !

قهرمانان : از شبکه منو تو 1 پخش میشه در مورد انسان هایی که دارای قدرت هایی هستن که دیگران ندارن

پوآرو : یکی قشنگترین سریال های جنایی ، ببیننش معتادش میشن و بر گرفته شده از کتاب آکاتا کریستی

RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - Mohammad 77 - 07-08-2014

(07-08-2014، 23:38)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم جاذبه
اگه سه بعدیشو بتونین ببینین عالیه
بازیگران: ساندرا بولاک ، جورج کلونی
محصول : آمریکا و بریتانیا
کارگردان: الفونسو کوآرون
نظر شخصیم: فیلم تاثیر گذار بود و بازیگراشم خیلی حرفه ای عمل کرده بودنSleepy
پوفف خدارو شکر ببخشید عکسه نمیدونم چرا این طوری شد

بنظر من یه موضوع گیج کننده ای داره (:
ادم حوصله دار باید بشینه نگاه کنه <<<:
من که راستش خوشم نیومد از فیلمش |:

RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - Jack Daniel'ѕ - 07-08-2014

The Avengers فیلم خیلی خوبه
همه شخصیت ها هم توش هستن
امسال شماره دو این فیلم هم میاد بیرون

یه ذره قدیمی تر بریم
مرلین هم خوبه
مربوط به دوسال پیشه

RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - shadow girl - 07-08-2014

یه خورده گیج کننده اس موافقم .. ولی در کل به نظرم خوبه منو خیلی تحت تاثبر قرار دادConfused

RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - Mohammad 77 - 07-08-2014

(07-08-2014، 23:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم تو فاز سریال خب

گیریم : از شبکه منو تو 1 پخش میشه در مورد موجوداتیه که نصف حیوان و نصف انسانن !

قهرمانان : از شبکه منو تو 1 پخش میشه در مورد انسان هایی که دارای قدرت هایی هستن که دیگران ندارن

پوآرو : یکی قشنگترین سریال های جنایی ، ببیننش معتادش میشن و بر گرفته شده از کتاب آکاتا کریستی
گیریم ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدر خوانده

بازیگران : مارلون براندو ، آل پاچینو ، جیمز کانرا ، برت دووال ، دایان کیتن

نظر خودم:محشر بود

بسی قدیمی

تاریخ انتشار: 1972 میلادی

کارگردان : فرانسیس فورد کوپولا

اگه خواستین ببین فقد نسخه اصلی

Undecided

بچه ها نظر ما رو فیلم ها و سریال های سال 2012 به بالا باید باشه ((((((:

همچنین رو کارتون های جدید (((((:

RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - S R U H - 07-08-2014

فیلم بالای 2012 می خوای

به دوستان پیشنهاد میکنم فیلم

WAR Z رو ببینن پر اسلحه کشی و زامبیه !

RE: شمــــا چه فیلمی رو به ما پیشـــنهـاد میــکــنـید ؟؟؟ - Mohammad 77 - 08-08-2014

(07-08-2014، 23:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم بالای 2012 می خوای

به دوستان پیشنهاد میکنم فیلم

WAR Z رو ببینن پر اسلحه کشی و زامبیه !
اه یادم رفت اینو پیشنهاد کنم >__<

خیلی باحاله (:

البته تو مدرسه دیدم -_- / اونم نصفشو -_-