انجمن های تخصصی  فلش خور
استقلال و عشق است.... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: استقلال و عشق است.... (/showthread.php?tid=161818)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: استقلال و عشق است.... - یلدا930 - 07-08-2015

(07-08-2015، 15:26)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:24)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:20)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:17)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:15)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که نمیدونی قبلش گفت زر نزنم بعد ویرایشش کرد

اره گفتم زر نزن داشم بیشتر میگفتم دلم ب حال خودم سوخت چون هم تاز از محرومیت درا ومدم هم الانم 20 درصد دارم .........ویرایشیدم تا اخطار نگیرم

پس معلومه خیلی لاتی ولی واسه من شوکولاتی

هه بابا اگ این جمله های بیتوته و اینترنتی نبود چ شکری میخوردی؟؟؟؟؟؟؟ها؟؟؟؟؟؟؟؟بابای

نترس من از شکرای تو برنمیدارم
بهبه میبینم خوب جواب میدی اورین اورین
دیگه الان شدی استادما

RE: استقلال و عشق است.... - ELMIRA .H - 07-08-2015

دزلینگ بوی میبرم گزارش میدمااااا

RE: استقلال و عشق است.... - KING ERFAN ╬ - 07-08-2015

(07-08-2015، 15:28)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:26)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:24)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:20)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:17)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره گفتم زر نزن داشم بیشتر میگفتم دلم ب حال خودم سوخت چون هم تاز از محرومیت درا ومدم هم الانم 20 درصد دارم .........ویرایشیدم تا اخطار نگیرم

هه بابا اگ این جمله های بیتوته و اینترنتی نبود چ شکری میخوردی؟؟؟؟؟؟؟ها؟؟؟؟؟؟؟؟بابای

دیگه الان شدی استادما

چیه خب خودش شروع کرد دیه

(07-08-2015، 15:29)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:28)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه الان شدی استادما

چیه خب خودش شروع کرد دیه

نه نه نه من فقط حال کردم همین
ازحاضرجوابیت خوشم اومد

RE: استقلال و عشق است.... - KING ERFAN ╬ - 07-08-2015

(07-08-2015، 15:31)یلدا930 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 15:29)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه الان شدی استادما

چیه خب خودش شروع کرد دیه

نه نه نه من فقط حال کردم همین
ازحاضرجوابیت خوشم اومد

ممنون من تو بیوگرافیمم نوشتم استاد کلکلم خیلیا واسه سنم میگن به درد کل کل نمیخوری ولی کلشونو خوابوندم...

ولی بعد کل کل تو پ.خ ازشون معذرت خواهی میکنم

RE: استقلال و عشق است.... - افسرده2 - 07-08-2015

اقا عرفان دعوا نكن ببخشيد عرفان همش دعوا ميكنه شماا ببخشيد Big Grin

RE: استقلال و عشق است.... - DAZZLING BOY - 07-08-2015

دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش اید

هه اره ج امیدو نیتونی بدی؟؟؟؟
نت قط شد

المیرا خانوم بغیر از من کس دیه ای پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟

RE: استقلال و عشق است.... - ELMIRA .H - 07-08-2015

نخیر چون بغیه ادب دارن اما جنابعالی دریغ از کمی ادب اصن چون پرسپولیسی هستی گزارشت میدم

RE: استقلال و عشق است.... - DAZZLING BOY - 07-08-2015

تو دیه حرف از ادب نزن..........فشای خودش یادش نی

گزارش بده فوقش اخطارم بشه 70 درصد هوم؟؟؟؟؟؟؟

هه بسوزید ..............پرسپولیسی بودن لیاقت میخواد

درزم کم سن انجمن ی تو ی زینب طلا رو مخمین اما ب یکی از مدیرا قول دادم در نیوفتم ............ پ زیاد ب خودت امیدوار نشو

المیرا خانوم گزارش بده..............ای خدا برا بار سدم بای

بیوگرافیتوقبلا خوندم یادم نبود راستی داداش عرفان مگه چن سالته؟

(07-08-2015، 15:43)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دیه حرف از ادب نزن..........فشای خودش یادش نی

گزارش بده فوقش اخطارم بشه 70 درصد هوم؟؟؟؟؟؟؟

هه بسوزید ..............پرسپولیسی بودن لیاقت میخواد

درزم کم سن انجمن ی تو ی زینب طلا رو مخمین اما ب یکی از مدیرا قول دادم در نیوفتم ............ پ زیاد ب خودت امیدوار نشو

المیرا خانوم گزارش بده..............ای خدا برا بار سدم بای

اوخ اوخ اینجاچراهمتون عصبانیدشمام داداش ولش کن دیگه اشکال نداره
المیراجون چی میگی شما؟