![]() |
گنبد اهنی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44) +--- موضوع: گنبد اهنی (/showthread.php?tid=165566) |
RE: گنبد اهنی - Son of anarchy - 29-08-2014 (29-08-2014، 17:34)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سرزمین اجدادشونه اگه یه تیکه باغ ماله تو باشه و 10 سال به اون سر نزنی کسی حق نداره پاشو بزاره اونجا راس راس جلون بده اونجا ماله توئه اسرائیل هم همینه RE: گنبد اهنی - hidden ninja - 29-08-2014 نه کی گفته با همین عقاید دا ن ادم میکشن من یه صندلی دیدم تو مترو ب رای همیشه برای منه؟ حتما میگی نه ولی اونم زمین خداعه دیگه این حرفو نزن چون اعصابم خورد میشه دقیقا عین خود اسراییلیها حرف میزنی RE: گنبد اهنی - Son of anarchy - 29-08-2014 (29-08-2014، 17:41)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برادر من هرچیزی قانونی داره تو داری یه کشور رو با صندلی مترو مقایسه میکنی؟؟؟ ایرانم زمین خداعه پس امریکا میتونه بیاد به ایران حمله کن RE: گنبد اهنی - hidden ninja - 29-08-2014 نه وقتی اونجایی... مثال من صحیح بود به اندازه کافی دلیل براز اثبات اوردم دیگه اون مثله اونی که خوابه.... ایجا صادقه خدافظ RE: گنبد اهنی - Son of anarchy - 29-08-2014 (29-08-2014، 17:48)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید مثال شما زمین تا زیر زمین با کشور فرق داره مترو وسیله عمومیه ولی کشور حریم شخیه یه ملته حالا چرا میری؟؟؟؟ RE: گنبد اهنی - hidden ninja - 29-08-2014 نمیرم زمین برای خداعه اخه حرف حقو داری پنهان میکنی من مطمءنم حرفم درسته اخه یعنی چی یه ملت ینی دو هزار سال هیچ کس زندگی نمیکرد این حرف خیلی بی منطقه دیگه دلیلی هم نیست جواب بدم به همه چی جواب دادم RE: گنبد اهنی - Son of anarchy - 29-08-2014 اقا اون کشور قبلا هم مال اونا بود فلسطینیا اومدن توش فک کنم داریم حرف اضافی میزنیم بهتره ادامه ندیدم RE: گنبد اهنی - hidden ninja - 29-08-2014 خوب ینی الان صاحب اصلیش اومده اینا برن زمین برای خداعه نه من نه تو کاغذ نذاته بودن تو قدس که تا میایم کسی ساکن نشه نمیشه این حرف منطقی نیست قلدریه RE: گنبد اهنی - ✔✘ζoΘdY✘✔ - 29-08-2014 کاشکی رنگشو عوض کنی چشمو اذیت میکنه ![]() RE: گنبد اهنی - ɪᴄᴇ - 29-08-2014 هر موشک 50 هزار تا؟ چ خبره ![]() اونوخ جلو چن تا رو همزمان میگیره؟ 10تا ؟ 20تا؟ 50تا؟ گنبدشون ب درد خودشون میخوره شمایی ک میگی تجهیزاتشونو دیدی ... تجهیزاتشونو ایالات متحده میسازه واسشون من همین چن وخ پیش فهمیدم همین اسلحه ای ک روش نوشته MADE IN ISRAEL رو امریکا تولید میکنه اگه حمایت امریکا نباشه اونا حرف زیادی برا گفتن ندارن امریکا هم مجبورا داره حمایت میکنه چون اقتصادو سیاست امریکا مستقیم یا غیر مستقیم تو دست یهودی هاس مث اسلحه ای ک رو سرشون باشه و بگه فلان کارو فلون کارو بکن الان دنیا ی جورایی تو دست یهودی هاس خیلی از خواننده ها ... یهودی ان .. عقایدشونو دارن ب خورد دنیا میدن کمپانی وارنر برادرز رو میشناسی ؟ یا یونیورسال پیکچرز ... اینا همه مدیریت های یهودی بالا سرشونه و دارن عقایدشونو آروم آروم ب خورد ملل جهان میدن... هیشکی هم چیزی نمیگه دارن با خیال راحت هر چی میخان تو مفز مردم میکنن مردمم به به و چه چه میکنن گولشونو نخورین |