انجمن های تخصصی  فلش خور
رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ (/showthread.php?tid=188263)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ - تیک تاک13 - 27-12-2014

(26-12-2014، 23:03)وروجک. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادام باید دلش پاک باشه
خوب اگه دلش پاک باشه با تیپ بد بیاد بیرون اونوقت باعث تحریک کس دیگه ای میشه

RE: رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ - AMIR REZA16 - 28-12-2014

کلا هیچ رابطه ای ندارن....

RE: رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ - selda0 - 30-12-2014

چرا تحریک اخه!!
چرا انقد نگاهمون به جنس مخالف شهوانیه؟؟؟!!
من کاری به اینکه کدوم درسته ندارم
پوشش هرکس به خود شخص مربوط میشه اینکه متهم کنیم عقده ای دنبال جلب توجهه اصلا درست نیست
او به عنوان یک انسان اون نوع پوشش رو انتخاب کرده

RE: رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ - *tara* - 31-12-2014

(30-12-2014، 23:10)selda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تحریک اخه!!
چرا انقد نگاهمون به جنس مخالف شهوانیه؟؟؟!!
من کاری به اینکه کدوم درسته ندارم
پوشش هرکس به خود شخص مربوط میشه اینکه متهم کنیم عقده ای دنبال جلب توجهه اصلا درست نیست
او به عنوان یک انسان اون نوع پوشش رو انتخاب کرده
تو ایران مخصوصا واسه پسراش اینجوریه...فعلا این وضعو داریم....میدونی چرا؟!چون واسه دختر وپسرای ما عقده شده...ما نمیگمیم اینا عقده این..آره اینم دروسته...چون دخترا وپسرای مارو از کوچیکی از هم جدا نگه داشتن و اینم باعثه کنجکاویه زیاد بچه های ما شده الان واسه همینه که اگع از یه بچه بپرسی راجبه دختر وپسرای ما از من وشماهم بیشتر میدوننBig Grinبچه نیستن که گودزیلانBig GrinBig Grin

RE: رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ - magnolia - 31-12-2014

بنظر من مهم قلبه بقیه زر مفتهDodgyDodgy

از کجا معلوم شاید کسی که حجابشم کامله ذهن خرابی داشته باشه و کسی که از نظر جامعه حجابش کمتره پاکتر باشه...؟!!AngryAngry

تاکیید میکنم:
ذهن های هرزه بدتر از تن های هرزه هست!!

بعدشم پوشش یه مسئله شخصیه...
کسی حق نداره از ظاهر قضاوت کنه!!

بجای ارشاد دیگران ای کاش یکم خودمونو اصلاح میکردیمDodgyDodgyDodgyDodgy

RE: رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ - matin.t - 31-12-2014

نه فقط دخترا بعضی پسرام میخوان تو این هیئتا جلب توجه کنن

RE: رابطه ی بین عزاداری ها و دختران بد حجاب چه می تواند باشد؟ - selda0 - 31-12-2014

نه من نمیگم جلب توجه فقط باید نگاهمون به جنس مخالف رو درست کنیم
فرقه بین دیدنو نگاه کردن!!
چرا بادیدن یکی که ب قول بعضیا بی حجابن اب از لبو لوچه مون اویزون میشه اخه مگه چیه
پوشش ادم ها به خودشون مربوطه این هزار بار
یکم دیدمون رو نسبت بهم عوض کنیم از روی ظاهر در مورد باطن طرف قضاوت نکنیم همین