انجمن های تخصصی  فلش خور
درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! (/showthread.php?tid=194771)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - ℜ. mti - 27-11-2014

(27-11-2014، 20:51)عطرینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-11-2014، 20:46)you raise me up نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفت کاملا درسته من توهینی به تیم اون نکردم و اون به تیم پرسپولیس توهین کرد منم براش گفتم که بجای بحث رو ادبت کار کن 
آخه کجای حرفای من توهین بود،خیلی کاربدیه که آدم تقصیرهای خودش روبندازه گردن دیگران
محض اطلاع اون،این،آن روبه درخت میگن نه به یه انسان آقای باادب
باوشه باو حرف تو توهین نبود چون من چقدر بگم ادامه پیدا میکنه اون اخرین حرفتم درست نبود ولی دیگع ولش

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - ALI REZA J - 27-11-2014

you raise me up و عطرینا!
اگه قرار باشه استقلال و پرسپولیس بین فلشیا دعوا درست کنه،دوتاشون ب جهنم.خاهشا بحث نکنید.بزرگ شدید بابا.
این حرفا چیه.اگه میگیم 6 یا 4، برا خندس.بحثو جدی نکنید.خاهشا ادامه هم ندید.روبوسی نمیشه بکنید ولی بخندین.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - عطرینا - 27-11-2014

من که ریلکسمBig GrinBig GrinBig Grin

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - ℜ. mti - 28-11-2014

(27-11-2014، 23:00)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

you raise me up   و  عطرینا!
اگه قرار باشه استقلال و پرسپولیس بین فلشیا دعوا درست کنه،دوتاشون ب جهنم.خاهشا بحث نکنید.بزرگ شدید بابا.
این حرفا چیه.اگه میگیم 6 یا 4، برا خندس.بحثو جدی نکنید.خاهشا ادامه هم ندید.روبوسی نمیشه بکنید ولی بخندین.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
من بحثو تموم کردم دیگع اگه بحث میکردیم هی هی ادامه پیدا میکرد

خواهشا دیگع تموم 

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - گرباچف - 28-11-2014

کیسه شون گم شده لابد خخخخخخخخخخ

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - nina2013 - 28-11-2014

انتظار بیشتری از این استقلالی ها نداریم.

۲
قرمزته...

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - عطرینا - 28-11-2014

دیدی حالا کیابحثوتموم نمیکنن

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - ℜ. mti - 28-11-2014

(28-11-2014، 11:56)عطرینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که والا بحثو تموم کردم

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - عطرینا - 28-11-2014

(28-11-2014، 12:01)you raise me up نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 11:56)عطرینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که والا بحثو تموم کردم
منظورم به شمانبود،خودش بایدبدونه

RE: درگیری چند ملی پوش استقلال بعد از دربی لو رفت! - *محمد طاها* - 28-11-2014

خوب من نمی خوام بحثو کشش بدم ولی خداییش استقلال یه گل زد فوق العاده ریلکس یه چیز عادی ولی پرسپولیس گل زد یا ابولفضل یکی جلوشون رو نمیگرفت شلوارشون رو هم در می اوردن....!!!!