![]() |
نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب (/showthread.php?tid=195219) |
RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - سرباز خدا - 25-12-2014 برادر من اخرین نظر من تو فلش خوره من رشتم انسانیه تاریخ خیلی علاقه دارم نه تنها ایران بلکه تاریخ جهان رو هم دوست دارم شاید حق با شما باشه تندی کرده باشم ولی نه در اون حده من ادم ارومی هستم... تمام این مخارج خرید اسلحه به لطف مصدق بود و گرنه اون خدا بیامرز میرفت با کدوم پول نفت سلاح میخرد؟ یادتون رفته ایران سپر امریکا بود در برابر روسیه!؟ اون سلاح ها سپر امریکا بودن فراموش نکنید اگه اون جوونا نبودن الان داشتیم عرب حرف میزدیم RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - Hitchcock - 25-12-2014 چقدرم که مصدق عزیزه تو جمهوری اسلامی ![]() از فزمایشات امام راحل درباره مصدق: اولشم که مرحوم آیت الله کاشانی دید که اینها خلاف دارند میکنند و صحبت کرد این ها [مصدقی ها] کاری کردند که یک سگی را جلوی مجلس عینک بهش زدند و اسمش رو آیت الله گذاشتند (گریه حضار). این در زمان او [مصدق] بود که اینها [جبهه ملی و نهضت آزادی] فخر میکنند به وجود او. او هم مسلم نبود. که من در آن روز در منزل یکی از علمای تهران بودم که این خبر را شنیدم که یک سگی را عینک زدند و به اسم آیت الله توی خیابان ها میگردانند. من به آن آقا عرض کردم که این دیگر مخالفت با شخص نیست. این سیلی خواهد خورد و طولی نکشید که سیلی را خورد و اگر مانده بود این سیلی را بر اسلام میزد. مشخصا ایشون خیلی هم با کودتا موافق بودن! RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - sevda0 - 25-12-2014 اخه نه این که دکتر مصدق رو هم قبول دارن موفق باشی RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - sevda0 - 25-12-2014 ببینم شما (سرباز خدا ) باعلوم غریبه اشنایی دارید؟ منظورم به شکل کامل RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - seied110 - 25-12-2014 (24-12-2014، 14:13)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ازتون بسیار ممنونم که دست خودتون رو رو میکنید از مسخره کردن من و دین اسلام که بگذریم که البته به این راحتیا نمیشه از کنارش گذشت این بنده خدایی که داره با شما بحث می کنه یه جمله میگه شما نمی تونین جوابشو بدین میگین : داری توهین می کنی ! من کی این حرف رو زدم ! من هم تا چند سال پیش مث شماها بودم. پس از دم تولد بیخ گوشم اذان نگفتن ! از چپو راستم به ذهنم نفوذ نکردن. پایگاه بسیجم نرفتم و بسیجم عضو نیستم . فقط و فقط کتاب خوندم ، به شماهم پیشنهاد می کنم کتاب بخونید . حداقل یه حرف با یه منبع درست و حسابی مث یه کتاب که یه انسان نوشته باشدش پیشنهاد می کنم لای حرفاتون باشه RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - sevda0 - 25-12-2014 من یه نسخه ی خیلی قدیمی کتاب اقای صادق هدایت رو دارم با نسخه های موجود تو بازار خیلییییییییییی فرق داره ولی کتابم زیاد خوندم اما نه فقط از ناشر های خودمون بعد مثل ماها! مگه ما چه مونه ![]() RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - seied110 - 26-12-2014 گفتم از یه نویسنده انسان ! نه صادق هدایت RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - sevda0 - 26-12-2014 (26-12-2014، 14:39)seied110 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید منظورتون از یک انسانرو متوجه نمیشم واای به کجا رسیدیم باورم نمیشه چه خوب حرمت نگه می داریم ... جز تاسف حرفی باقی نمی مونه ضمنا مورد بحث چیز دیگه ست فقط خواستم یه نمونه از سانسور هارو آورده باشم RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - seied110 - 28-12-2014 (26-12-2014، 21:06)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای به لینجا رسیدیم بنده که شخصی که خود کشی کنه رو قبول ندارم یه کتابی که دوطرف عقلانی قبولش کنن نه چشم بسته RE: نامه سعیدی سیرجانیه کافر به رهبر معظم انقلاب - آوید°°° - 30-12-2014 شما چرا گیر دادین به منبع چرا اینقدر حاشیه میرین؟؟؟؟؟؟ شما که میگین غلطه با حرف محکم ثابت کنین اینقدر هم گیر ندین حالا فرضا منبعش اشتباه باشه و بقول خودمون یچیز من در اوردی گفته اگه وقعا من در اوردی باشه شما میتونی اثبات کنی که غلطه پس لطف کنین بحث و به انحراف نکشید و به منبع گیر ندین درضمن هرکسی هم برضد کسی باشه قربون صدقه اش هم نمیره که !!!!! حتما یه بلایی سرش میاره !!!!! غیر از اهل بیت و پیغمبران که استغرالله خامنه ای نیسن |