انجمن های تخصصی  فلش خور
ایا بهشت زیر پای اینان است؟؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: ایا بهشت زیر پای اینان است؟؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=213807)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: ایا بهشت زیر پای اینان است؟؟؟؟؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 10-03-2015

(10-03-2015، 17:25)amin 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو خوب اومدی من بات موافقم اما هرکس اختیار زبونه خودش دست خودشه من که از این دخترا می بینم فقط رد میشم
هرجوریم هستن به خودشون مربوطه البته کِرم از خودشونم هست اینطوری میپوشن که جلب توجه کنن تو این یه مورد با شما موافقم

اما نه همه

RE: ایا بهشت زیر پای اینان است؟؟؟؟؟ - یاور تک نواز - 10-03-2015

(10-03-2015، 17:27)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2015، 17:25)amin 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو خوب اومدی من بات موافقم اما هرکس اختیار زبونه خودش دست خودشه من که از این دخترا می بینم فقط رد میشم
هرجوریم هستن به خودشون مربوطه البته کِرم از خودشونم هست اینطوری میپوشن که جلب توجه کنن تو این یه مورد با شما موافقم

اما نه همه

همه نه ولی 90 درصد
اینایی که اینجوری میکنن ضررشو خودشون میبینن

RE: ایا بهشت زیر پای اینان است؟؟؟؟؟ - amin 15 - 10-03-2015

البته برا پولم هست جلب توجه میکنن سوارشون کنی یا اگه یه سر به فیسبوک زده باشی عبارت جنده رو که بزنی ببین چندتا هست از راه سکس ببین چه درآمدی کسب میکنن
موافقم همه نه
شرمنده اگه از این الفاظ استفاده کردم

(10-03-2015، 17:35)amin 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته برا پولم هست جلب توجه میکنن سوارشون کنی یا اگه یه سر به فیسبوک زده باشی عبارت جنده رو که بزنی ببین چندتا هست از راه سکس ببین چه درآمدی کسب میکنن
موافقم همه نه
درسته
اما بهتره اینجا از این حرفا زده نشه
بد اموزی داره

چشم هرچی شما بگی
تسلیم

RE: ایا بهشت زیر پای اینان است؟؟؟؟؟ - ❤уαѕαмιη❤ - 10-03-2015

آدم با مانتو هم میتونه پوشش مناسبی داشته باشه (:
اما بعضی دخترا واقعا وضعشون تاسف باره :|

RE: ایا بهشت زیر پای اینان است؟؟؟؟؟ - یاور تک نواز - 10-03-2015

(10-03-2015، 17:42)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2015، 17:35)amin 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم همه نه
درسته
بد اموزی داره

راست میگه خیلی بده بهتره نگیم ما اومدیم از اسلام دفاع کنیم نه که.....

LIKE

ولی حقیقته سخته حقیقته...

(10-03-2015، 17:49)یاور تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2015، 17:42)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم همه نه
درسته
بد اموزی داره

راست میگه خیلی بده بهتره نگیم ما اومدیم از اسلام دفاع کنیم نه که.....
بله Sleepy Sleepy

RE: ایا بهشت زیر پای اینان است؟؟؟؟؟ - ρѕуcнσραтн - 12-03-2015

با این کارا مردم درست نمیشن .-.

شما تا حالا کشور های خارجی رفتین .. ؟

مثلا لندن :|

درسته آزادن و هر کاری دوست دارن میتوننن بکنن ولی تیپ و اخلاقشون از کشور خودمون که اسلامیِ بهتره ._.

چرا .. ؟ ....... چون آزادن "

من خودم شخصا وقتی بهم میگن این کارو نکن بیشتر به سمتش جذب میشم حالا اگر اجبار کنن دیگه واویلا ـ__ـ

این برادرای گشت ارشادم راست میری گیر میدن چپ میری گیر میدن :}

مردم آزادی میخوآن :/