![]() |
استفاده از کبد جنین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: استفاده از کبد جنین (/showthread.php?tid=214794) |
RE: استفاده از کبد جنین - ❤уαѕαмιη❤ - 22-03-2015 (22-03-2015، 14:10)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تـوهیـن مـمـنوع :| RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 22-03-2015 (22-03-2015، 21:52)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ادم رو به توهین وا میدارن باز هم من از جمع طلب بخشش میکنم RE: استفاده از کبد جنین - ❤уαѕαмιη❤ - 22-03-2015 (22-03-2015، 21:55)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شُـمـآ بــآیَـد خـودتـو کُـنـتـرل کُـنـی :| RE: استفاده از کبد جنین - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 23-03-2015 (22-03-2015، 14:10)لرد سیاه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اقای محترم درست صحبت کن اگه با منطق و استدلال نمیتونی حرف بزنی چرا ناسزا میگی؟ شما اون قدر مختو گرفتن شستشو دادن که این چیزا حالیت نمیشه منبع من اقای رائفی پور من قبولشون دارم و این سند هم از همه برام محکمتر و مهم تره این یه بار توهبن رو نادیده میگرم واگذارت میکنم به خدا. زبان تنها عضویست که هم رنج بی پایان به همراه دارد وهم گنج بی پایان یک زبان در برایر دو گوش یک واحد حرف بزن ودو واحد گوش بده [rtl]در روایت آمده است هر روز صبح همه اعضای بدن از زبان[/rtl] خواهش میکنند که باعث گناه نشود!!! [rtl]مقداری هوای این یک تکه گوشت را داشته باشیم[/rtl] RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 23-03-2015 اقا/خانم محترم سند من خودم هست و عقلم مگه نمیشه اقای دکتر اشتباه کنه؟؟؟؟(پیغمبر که نیست) من میگم اگه برای هر لیتر نوشابه 10g کبد نیاز یاشه پس برای هر باکس نوشابه ی خوانواده یه جنین نیاز هست در در دنیا سالانه هر نفر10lit نوشابه میخوره که برای تمام جمعیت میشه (منبع: تهيه شده توسط :
[rtl]مرکز تحقیقات[/rtl]
گوش ،گلو،بینی ،جراحی سروگردن وعلوم وابسته)یعنی هر نفر 100g کبد جنین تقریبا برای هر نفر یا جنین که باید برای تامین ان سالانه 7میلیارد سقط جنین باشه ایا این با عقل سلیم جور در میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دوباره از شما عذرخواهی میکنم RE: استفاده از کبد جنین - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 23-03-2015 امکان نداره که اقای رائفی پور بدون هیچ دلیل و مدرکی چنین حرفی رو بزنن. به شما توصیه میکنم برید کلیپ هاشو در این باره در اپارات مشاهده کنید. همه چی دستگیرتون میشه. RE: استفاده از کبد جنین - ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ - 23-03-2015 هر چیزی رو که نمیشه باور کرد..! RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 23-03-2015 (23-03-2015، 11:51)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اقای رافی پور که بیغمبر نیست پیغمبرم اگه باشه دلیلش رو میگه اقا جدایی از تعداد جنین چرا باید توی اون کبد جنین ریخت؟ چرا کبد انسانهای مرده نه؟؟؟ خداوند به انسان عقل داده تا خودشون راه خودشون رو پیداکنن. من نمیتونم شمارو مجاب به کاری کنم. شاید در اینده از خواب بیدار شدید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: استفاده از کبد جنین - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 23-03-2015 از کبد جنین به عنوان طعم دهنده در نوشابه استفاده میکنن شما همین الان برید این کلیپ جاهلیت مدرن اقای رائفی پورو ببیندید بعد هر چی فهمیدید بیاید به من بگید. RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 23-03-2015 شما جواب بده چرا از کبد انسان بالغ استفاده نمیشه؟؟؟؟ آب: آب جز اصلی نوشابه های گازدار را تشکیل می دهد. آب مصرفی نوشابه های گازدار علاوه بر بهداشتی بودن آن از نظر شیمیایی باید کاملاً خالص باشد، در غیر این صورت این ناخالصی ها با اجزای تشکیل دهنده نوشابه واکنش ایجاد می کنند. شیرین کننده ها: شیرین کننده اصلی مورد مصرف در نوشابه ها ساکارز است. نوشابه تولید شده حاوی 8 الی 14درصد قند است. قند نه تنها خاصیت کالری زایی به نوشابه می بخشد، بلکه پیکره و قوام نیز در آن ایجاد می کند. در تولید نوشابه های رژیمی از ساخارین و آسپارتام به جای شکر استفاده می شود. رنگ ها: رنگ های عمده ای که در نوشابه ها مصرف می شود، بیشتر مصنوعی هستند. رنگ های مصنوعی به دلیل خاصیت رنگ زایی زیادتر و استحکام بیشتر نسبت به رنگ های طبیعی میوه ای ارجحیت دارد. حتی وقتی از عصاره رنگی میوه ها در نوشابه ها استفاده می شود، رنگ های مصنوعی به عنوان مکمل اضافه می گردند. اسیدها: اسیدها نقش مهمی در کیفیت حسی نوشابه های گوارا دارند. در فرمولاسیون نوشابه ها تعادل صحیح اسید و قند باید رعایت شود. از اسیدها در نوشابه های گازدار به منظور اهداف زیر استفاده می*گردد: 1- تشدید طعم و مزه 2- اصلاح شیرینی قند موجود در نوشابه ها 3- خاصیت نگهدارندگی در محصول نهایی 4- تنظیم ph اسیدی مصرف تعدادی از اسیدها در نوشابه های گوارا مجاز است که اسید سیتریک و اسید فسفریک از متداول ترین آن هاست. طعم دهنده ها: این مواد به صورت طعم دهنده های مصنوعی، عصاره های طبیعی و کنسانتره های آب میوه وجود دارند. مواد طعم دهنده در مقابل حرارت های بیش از 38 درجه سانتی گراد مقاوم نیستند، به این دلیل نوشابه ها هرگز استریلیزه یا پاستوریزه نمی شوند. طعم های حاصل از میوه جات، متداول ترین طعم های مصرفی در نوشابه ها به جز کولاها هستند. دی اکسید کربن: کف و مزه ی خاص اینگونه از آشامیدنی ها نتیجه وجود گاز co2 موجود در آن هاست. میزان co2 مورد استفاده در آشامیدنی ها به طعم و نوع آن ها بستگی دارد. co2 باعث تشدید طعم، افزایش زمان نگهداری نوشابه از طریق اسیدی کردن آن، سوزش زبان و کف کردن می شود. مواد اصلی تشكیل دهنده یك نوشابه گازدار - اسید فسفریك : این ماده موجب كاهش جذب کلسیم و در نتیجه ابتلا به پوكی استخوان ودندان ها می شود. همچنین اسید كلریدریك موجود در معده را خنثی می كند و باعث سوءهاضمه و جذب ناقص مواد غذایی می شود. - قند : سازندگان نوشابه های گازدار بزرگترین مصرف كننده ی قند تصفیه شده هستند. مصرف زیاد قند میزان انسولین خون را بالا می برد و منجر به افزایش فشار خون وکلسترول ، بروز بیماریهای قلبی ،دیابت ، چاقی و پیری زودرس می شود. بیشتر انواع سودا، بیش از 100 درصد مقدار قند مورد نیاز روزانه را تامین می كنند. آسپارتام (aspartame) : این ماده شیمیایی در سوداهای رژیمی به عنوان جانشین قند به كار می رود و بیش از 90 عارضه جانبی دارد كه از جمله می توان به تومور مغزی ، معلولیت جنین ، دیابت ، عدم تعادل حسی و بروز حمله های صرع اشاره كرد. به علاوه، زمانی كه آسپارتام مدت زیادی در فضای گرم نگهداری شود به متانول تبدیل می شود. متانول الكلی است كه می تواند به آلدئین یا اسید فرمیک كه از عوامل سرطان زا هستند ، تبدیل شود. - كافئین : كافئین موجب بروز اضطراب ،فشار خون بالا ، ضربان نامنظم قلبی یا تپش قلب و بالا رفتن مقدار كلسترول خون می شود. همچنین ویتامین ها و مواد معدنی را می سوزاند و موجب بروزسرطان و مشكلاتی در بارداری می شود. پپسیکولا نام شرکتی آمریکایی است که در سال 1898 توسط داروساز جوانی به نام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کیلب برادهم اهل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نیوبرن در ایالت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کارولینای شمالی در کشور دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آمریکا بنیانگذاری شد. این شرکت در زمینه تولید انواع نوشیدنیهای غیر الکلی فعالیت داشت که پپسی معروفترین آنهاست. این شرکت در سال ۱۹۶۵ با شرکت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فریتولی ادغام شد و شرکت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پپسیکو بوجود آمد. [rtl]در ایالات متحده، پپسی را با آب گازدار، ساخته شده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شربت ذرت با فروکتوز بالا ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رنگ کارامل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شکر ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسید فسفریک ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کافئین ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسید سیتریک و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طعم دهنده های طبیعی . یک قوطی پپسی (12 اونس FL) است 41 گرم از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کربوهیدرات (همه از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قند )، 30 میلی گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سدیم ، 0 گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چربی ، 0 گرمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پروتئین ، 38 میلی گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کافئین و 150 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کالری . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [sup][31][/sup] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [sup][32][/sup] بدون کافئین پپسی کولا حاوی مواد تشکیل دهنده همان اما بدون کافئین.[/rtl] [rtl]اصلی پپسی کولا دستور دسترس از اسناد واصل با دادگاه در زمانی که شرکت پپسی کولا در سال 1929. ورشکست فرمول اصلی شامل نه نوشابه و نه کافئین بود.[/rtl] [rtl]در ایالات متحده، پپسی را با آب گازدار، ساخته شده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شربت ذرت با فروکتوز بالا ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رنگ کارامل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شکر ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسید فسفریک ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کافئین ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسید سیتریک و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طعم دهنده های طبیعی . یک قوطی پپسی (12 اونس FL) است 41 گرم از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کربوهیدرات (همه از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قند )، 30 میلی گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سدیم ، 0 گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چربی ، 0 گرمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پروتئین ، 38 میلی گرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کافئین و 150 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کالری . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [sup][31][/sup] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [sup][32][/sup] بدون کافئین پپسی کولا حاوی مواد تشکیل دهنده همان اما بدون کافئین.[/rtl] [rtl]اصلی پپسی کولا دستور دسترس از اسناد واصل با دادگاه در زمانی که شرکت پپسی کولا در سال 1929. ورشکست فرمول اصلی شامل نه نوشابه و نه کافئین بود.[/rtl] |