![]() |
بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس (/showthread.php?tid=23273) |
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - serpico - 10-12-2012 این گشت ارشاد و تعقیب و گریز شده سرگرمی و تفریح پلیس از هر چی فکر و اندیشه فراره چون این داستان از ریشه خرابه RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - arsalan020 - 14-12-2012 اصلا زمونه میخواست کسی نمونه باهام اونقدر قسم میزنم که درد بگیره پاهام از مهدی احمدوند <<خونه غرور>> RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - ற!sS~saЋİ - 29-12-2012 آره من از خدا گله دارم/که چرا در هر قدمم می خوره گله کارم/دیگه پر شده از ناله ها دل پارم/که چرا خوشی های دنیا واسم نصفه کارست(بی باک) RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - smart girl - 29-12-2012 کی توی قلبت جای من اومد اسممو از تو خاطر تو برد...
کی بوده انقدر انقده راحت باعثش بود که خاطراتمون مرد... چی شده حالا که از این دنیا زندگی رو بدون من می خوای... چه جوری میشه چه جوری می تونی می تونی با خودت کنار بیای... اهنگ کی جای من امده البوم حباب محسن یگانه ![]() ![]() ![]() RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - hanymo - 29-12-2012 خیلی دوسدارم یه روز با تو همخونه بشم اگه پیشم نباشی بی تو دیوونه میشم(مهدی احمدوند) ![]() RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - Sasy jon - 29-12-2012 اونقدره دوستم دارم که وقتی دستاتو میگیرم فکر اینم که چه جوری جلو اشکامو بگیرم حتی بهتر از روزایی که نبودیتو کشیدم فدای نگاه پاکت که یه روز خوش ندیدم... ![]() RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - any body - 29-12-2012 رو برگردوندی از تنها عشقت رو کی خیره میشه بی من چشمت دل سوزوندی منو بردی از یاد بی تاثیر بود پشتت داد و فریاد مهدی احمدوند RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - Lordlas - 29-12-2012 چرا ميره جلو عقربه هي؟ متنفرم از ته دل من از اول مهر ميخوام مست شم بکنم خدا رو نگاه اينقدر بکشم تا که بدم ششا رو به *ا ... RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - shayan1 - 29-12-2012 (29-12-2012، 23:28)Lordlas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حاجی عاشق سلیقتم انگار از یه گوشت تو از اون یکی میزنه بیرون * صداتم میلرزه زاخار چشاتم یه نمه بی جون پس نگو شیر به خودت وقتی کفتار ذاتی * رو پا خودتی چه فایده که کج وایسادی صبحا پارس میکنی شبا مثل گربه میخوابی * همون قرصای آبی مختو خورده زیادی بپا نکنم من قاطی با تو بزنم هی خالی شاتو * جا لیوان جانی واکو ساکی ماکی آریگاتو کافی شاپ تو ماچیات و بزن چون که کاریکاتور میشه صورتت اگه تو پر نکنی خالیاتو مانی پاکیاو ، میای با کیا و * جب جب چپ راست تا ببوسی خاکیا رو عشق اینی بگی شاه و پادشاهی * به ما میرسه میگی چرا پولدار و مایه داریم زاخار تهران دوست نداره این لوس بازیا رو * شاه رفت نگو نخوندی تو روزنامه ها رو RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - fatiiiiiii - 30-12-2012 از چی بگم برات ..... انتظار داری چه چیزی از جیب من دراد.........به جز کاغذ سفید پاره.......خب آره رفیق حرف توشه ولی با خودکار سفید........توام مثل منی توام کم درد نداری..درد اصلیت اینه که تو همدرد نداری......................................!!!!!!!!!!!!!!!!یااااااااااااااااااااس |