انجمن های تخصصی  فلش خور
عشق پسران بیشتر است یا دختران - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: عشق پسران بیشتر است یا دختران (/showthread.php?tid=263500)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: عشق پسران بیشتر است یا دختران - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 28-12-2016

دخترازودعاشق میشن ووقتی شکست بخورن براشون میشه یه زخم کهنه

RE: عشق پسران بیشتر است یا دختران - آتوسا*-* - 28-12-2016

(28-12-2016، 17:56)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته این زخما
با بخیه زدن هم درست نمیشه
وقتی دل یه دختر شکست..یعنی کل وجودش شکست

RE: عشق پسران بیشتر است یا دختران - سالی مگبراید - 28-12-2016

سلام دوستان من که هزاران هزار دوست پسر دارم چه خاکی برسرم بکنم Huh نمیتونم یکی روانتخاب بکنم اگه یکی روانتخاب کنم بقیه حصودی شون میشه پس بهم به گین چیکار کنم crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying

RE: عشق پسران بیشتر است یا دختران - #*marg*# - 28-12-2016

(28-12-2016، 18:01)سالی مگبراید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان من که هزاران هزار دوست پسر دارم چه خاکی برسرم بکنم Huh نمیتونم یکی روانتخاب بکنم اگه یکی روانتخاب کنم بقیه حصودی شون میشه پس بهم به گین چیکار کنم crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying

عزيزم شما حتما به يه روانپزشك مراجعه بكن

(28-12-2016، 18:00)آتوسا*-* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2016، 17:56)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته این زخما
موافقم
اگه قلب یه دختربشکنه خداخودش تلافی میکنه.منتظرباشین

(28-12-2016، 18:04)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2016، 18:00)آتوسا*-* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته این زخما
موافقم

شما انتخابت اشتباه بوده
و اينو بدون كه قلب پسرا خيلي بدتر از دخترا ميشكنه فقط صداشون در نمياد

قلب دخترنازک تره
آره واقعاانتخابم اشتباه بود

RE: عشق پسران بیشتر است یا دختران - آتوسا*-* - 28-12-2016

(28-12-2016، 18:06)#*marg*# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2016، 18:04)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته این زخما
موافقم

شما انتخابت اشتباه بوده
و اينو بدون كه قلب پسرا خيلي بدتر از دخترا ميشكنه فقط صداشون در نمياد

پسرا هم‌ بیشتر غرورشون میشکنه

RE: عشق پسران بیشتر است یا دختران - سالی مگبراید - 28-12-2016

(28-12-2016، 18:03)#*marg*# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2016، 18:01)سالی مگبراید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان من که هزاران هزار دوست پسر دارم چه خاکی برسرم بکنم Huh نمیتونم یکی روانتخاب بکنم اگه یکی روانتخاب کنم بقیه حصودی شون میشه پس بهم به گین چیکار کنم crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying  crying

حتماولی متمعا باش روان پزشک هم نی تونه کاری انجام بده p336چون بخواطر رنگ چشمام هستش که همشون دنبالم افتادنp336چشمامو که نیتونم رنگشون روعوض کنم p336

(28-12-2016، 18:15)سالی مگبراید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2016، 18:03)#*marg*# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتماولی متمعا باش روان پزشک هم نی تونه کاری انجام بده p336چون بخواطر رنگ چشمام هستش که همشون دنبالم افتادنp336چشمامو که نیتونم رنگشون روعوض کنم p336

Dodgy Dodgy Dodgy Dodgy