![]() |
|
rap fun :D (آپدیت روزانه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: rap fun :D (آپدیت روزانه) (/showthread.php?tid=264079) |
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - Maryam Farrokhy - 12-05-2017 ینی تنها اهنگ رپی که واسه مامان بابام گذاشتم و خوششون اومد نامه ای ب فرزند از یاس بود ... حالا بگو چرا ؟؟ چون توش همش از بی مهری و نامردی و بدی های بچه ب مادر و پدرش میگه و به نوعی مامن بابام از این اهنگ به عنوان دیس به من استفاده میکنن :| هر وقت باهاشون دعوام میشه میگن برو نامه ای به فرزندو گوش بده کارات یادت بیاد و اینکه بعدا با ما چیکار میکنی :| ینی یاس خدا ازت نگذره بیچارم کردی
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 22-05-2017 (12-05-2017، 14:11)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وقتی مامان میگه برو خرید و میگم به خدا خستم بزار 1 ساعت دیگه میرم میگه :یه جورایی این یه تعهده / وگرنه احتیاجی ندارم ب ترحمت :| مادر رپیه ما داریم؟ RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 09-07-2017 دیالوگ من و مربی تو باشگاه : مربی: داداش داری اشتباه میزنی !!! :| من : زنده باد اشتباه خوب من ! : ))
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 11-07-2017 کلاس آشپزی استاد هیچکس- خب حالا میریم سروقت سالاد : خیار خیار خیار و کلم رو اضافه میکنیم حالا پیازو خرد میکنیم...!دوستان عزیز وقتی دارین پیاز خرد میکنیم کاملا متوجه میشیم ک گریه داره گریه داره...??
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - miss karay - 12-07-2017 (12-05-2017، 14:11)_NEW FOLDER_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخخ ! اون که خوبه ! مامان من نامه ای به فرزند یاس و تو ماشین می زاره منو نگاه میکنه سرشو تکون میده میگه : ای روزگار ! :/ بعد بابام میاد آهنگ و قطع میکنه این یکی رو می زاره : همه چی درست میشه ! یاس ! ^_^ RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 20-07-2017 یلحظه چشم هاتون رو ببندید فکر کنید بهرام با سروش فیت داده??? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . فکر کردید؟؟?? به من چ که فکر کردید.مسخره ها من این همه دقدقه دارم شما فکر فیت بهرام و سروشید؟??? روانی ام عمته?? همیشه که نباید پست فان باشه?? ستاد ضد حال به رویا های رپی عمه جان فرار کن اینا میخوان به ستاد حمله کنن?? ?1- آیا میدانید تتلو در ابتدا کار خود در سبک گنگ کار میکرد؟? 2- آیا میدانید علی بابا رفیق صمیمی مهراد هیدن است؟? 3- آیا میدانید هیچکس تا حالا دو بار خودکشی کرده؟?? 4- آیا میدانید رضا پیشرو در خيابون ها گدایی میکرده؟? 5- آیا میدانید بسیاری از مجلات خارجی جی جی را بهترین بیت ساز جهان میدانند? 6- آیا میدانید علی سورنا در ابتدا لقب اریو برزن را داشته? 7- آیا میدانید شایع پسر عمه ی صادق است? 8- آیا میدانید تتلو در آهنگ های خود ریورس دارد؟؟؟? 9- آیا میدانید البوم اشتباه خوب را بهرام تنهایی ننوشته و از چند رپر آمریکایی کمک گرفته؟? 10 -ایا میدانید من الان دارم شر میگویم؟?? 11-آیا میدانید فوش دادن کار خوبی نیست؟؟؟?? 12- آیا میدانید عمه ام ندارم؟? RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - n.leito - 20-07-2017 تو عروسی سیجل بهزاد و جی جی آهنگ ناب رو در ورژن عروسی تغییر دادن و دوباره خوندن اینطوری:عشقتون نابه جشنتون نابه مهمونات نابه حستون نابه فقط یه سوال!؟اون کورسی که جی جی میخوند میگفت:سپیده میخوام تورو....* چطوری تغیرش دادن؟:-D:-D:-Dنازنین میخوام تورو؟؟هروقت سیجلو دیدی روتو بکن و اونورو خونسرد برو چون:-D:-D:-D RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 06-08-2017 مامان تتلو هم برا دورهمی های خانوادگی تتلو رو میپیچونه که نیاد آبروریزی شه... اونوقت خبرگذاری فارس دعوتش میکنه برا جشن... شک نکنید میمونشون مرده بوده... RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 06-08-2017 آرتا : یکی از اونام بهزاد لیتو:نگو از اونام هیچکس : ما از اوناشیم سیجل و جی جی :از اونایی نمیخواید این مسخره بازیا رو جمع کنین؟؟
RE: rap fun :D (آپدیت روزانه) - mT_pOoM_taaK - 07-08-2017 صادق : یه سنگ گنده بردار پرت کن سمت فردا... فدایی: سنگ پرت نکن که کوه ساخته میشه...! صادق:داداش بخدا من اهل دیس و دیس بازی نیستم!یکی سیگارمو بده...! ![]() وقنی رپرامون زیادی مواد میزنن...:/ ویلسون: نه صدو دوازده سه تا نه چهار تا گه :| هیدن : بیبیلی بیبیلی ببیلی بوش پیشرو:شانتارا گارا بویی (میری تو لک) حصین:بینگو بینگو بردیم رینگو فـــاتـــحــه
|