انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265383)

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 304 ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 20-05-2017

(20-05-2017، 8:20)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی زندگیfishing

كی شيفت صبحت تعويض ميشه؟؟..

خيلی سخته خو...

درك ميكنيم  :|

من به معنای واقعی ب فنا رفتم 
برا چی؟؟ :|
+
هر چند وقت مگ شيفت هاتون تعويض ميشه؟؟!!

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 304 ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 20-05-2017

(20-05-2017، 8:24)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا الا با ۴ میلیون رای اختلاف اوله ‌. تا ۲ بعد ظهر طول میکشه هخخ
مدارس رو تعطیل کرد حالا خخخخخ ولللشش ..
من اصا انتخابات امسال رو قبول نداشتم چ شورای شهر چه ریاست جمهوری .. چ روحانی بشه چ رئیسی خخ ..
لایکت رو پست اول بدو 

(20-05-2017، 8:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:20)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:00)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی زندگیfishing

كی شيفت صبحت تعويض ميشه؟؟..

خيلی سخته خو...

درك ميكنيم  :|

من به معنای واقعی ب فنا رفتم 
برا چی؟؟  :|
+
هر چند وقت مگ شيفت هاتون تعويض ميشه؟؟!!
همرو پشت سر هم برداشتیم تموم بشه 

هعی زندگی یادش بخیر خیلی وقت بود لایک زوری نگرفته بودمbathtime

(20-05-2017، 8:10)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدا بنویس نسخه ریاست جمهوری ((((:

497

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 304 ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 20-05-2017

اوووه..واقعا سخته.. و البته سنگين !! ..
ولی اينكه تلاش خودتو ميكنی عاليه..
+
چه عكس خوفی..اون دوستت كيه؟؟ (فضولي)  :|

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 304 ஜ۩۩ஜ - Interstellar - 20-05-2017

(20-05-2017، 8:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:19)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر رأیش بره بالا همتون رو بن میکنم :| 
@αρнσтιc 

باز داری از اون اشتباهای خوب ميكنی ://

شما کلا اشتباهات به معنای واقعی کلمه "اشتباه" هست

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 20-05-2017

(20-05-2017، 8:33)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:19)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر رأیش بره بالا همتون رو بن میکنم :| 
@αρнσтιc 

باز داری از اون اشتباهای خوب ميكنی  ://

شما کلا اشتباهات به معنای واقعی کلمه "اشتباه" هست

ما ك چيزی نگفتيم استاد :||

عجبا..

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 20-05-2017

(20-05-2017، 8:32)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

دقیقا تلاش نکنم میخوام چیکار کنم پس 384

الان تشخیص دادی من کدومم پدریه؟

یه نفر اینجاست که داره سپاساشو برمیداره gun

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 20-05-2017

(20-05-2017، 8:35)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:32)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

بعله..

تا حالا اينقد تو زندگيم روی يك سوال فكر نكرده بودم  :||

آخه چرا منو تو اين موقعيت ها قزار ميدين.. : (

نيگا دهوام نكن..ولي نيمرخه عكست..خو دقيق ك نميشه تشخيص داد..

ولی فك كنم آبيه تويی..

به بيس عكس قبليت بيشتر ميخوره ...

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - [ SouL ] - 20-05-2017

بازم ورژن جدید و حرفای تکراری :|

سلوم ملت

الیییی هستیییی؟؟

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 20-05-2017

(20-05-2017، 8:45)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2017، 8:35)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

بعله..

تا حالا اينقد تو زندگيم روی يك سوال فكر نكرده بودم  :||

آخه چرا منو تو اين موقعيت ها قزار ميدين.. : (

نيگا دهوام نكن..ولي نيمرخه عكست..خو دقيق ك نميشه تشخيص داد..

ولی فك كنم آبيه تويی..

به بيس عكس قبليت بيشتر ميخوره ...

همیشه میدونستم پدریه پر افتخار منی میسی ک منو شناختی

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 20-05-2017

هعي :|