![]() |
سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس (/showthread.php?tid=26649) |
RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - baran.tarane - 19-01-2013 مرسی........................: به نظرمن ایناهمه جنبه طنز داره..........................:شما خودتونو ناراحت نکنید........................ ![]() چون تو جامعه ی ما الان تساوی حقوقه زن ومرده................:cool: ![]() RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - (amir124 (2 - 19-01-2013 خیلی باحال بود RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - All out of love - 19-01-2013 مرسی بخاطر لطفت برای ما زنان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - خاطره جوووووون******** - 19-01-2013 من که نفهمیدم چی شد. RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - هرمیون گرینجر - 19-01-2013 این عقاید عقب افتاده برا شما پسر هاست ما که فعلا داریم تو خونه سروری و سالاری می کنیم این شمایید که... RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - امیر2 - 20-01-2013 (19-01-2013، 14:31)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (19-01-2013، 15:01)vida1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (19-01-2013، 18:47)baran.tarane نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (19-01-2013، 19:43)هرمیون گرینجر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما چشاتون رو باز کنید میبینید همه این ها واقعیت داره الان هم سرما خوردم حال بحث ندارم وگرنه خودتون که میدونید ؟ RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - M.H2 - 20-01-2013 دخترا خواهشا کوتا بییاین حالا اون یک قلتی کرد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نه اما جدی منم دخترم ولی ولللللل RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - HAMED* - 20-01-2013 امیرجان.من همه اینا رو خوندم.به بیشترشونم سپاس دادم که باید میدادم. حتی اونی که منو عقده ای خوند واونی که... چاره چیه امیر جان.فهم وشعور چیزیه که اکتسابیه .وقتی یه نفر نتونسته این فهم روکسب کنه ودهنش روباز میکنه وهرچی که لایق خودشو اطرافیانشه درجواب یه مطلب طنز به کارمیبره دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه. من هرروزاینا رومیخوندم وتاسف میخوردم به حال فهمی که هرروز داره تو بعضی آدمها تحلیل میره. ![]() ماکه به مطالبی که اونادرمورد پسرها میگن میخندیم وجوابامونم طنزه. ![]() ![]() ![]() RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - بهنام0241 - 20-01-2013 یعنی واقعا دمت گرم.خیلی باحال بود ![]() RE: سیر تکاملی مردان***سیر تکاملی زنان+عکس - baran.tarane - 20-01-2013 (20-01-2013، 17:32)HAMED* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حتی من....................... ![]() |