انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوے آزاد نسخه 314 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوے آزاد نسخه 314 (/showthread.php?tid=267461)

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° - 02-09-2017

با کی بودی ؟؟؟؟؟//
مخاطب؟؟؟؟

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - αԃηєѕ - 02-09-2017

(02-09-2017، 16:13)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کی بودی ؟؟؟؟؟//
مخاطب؟؟؟؟

خودش میدونه عزیزم .‌ مگه شما توهین کردی ؟!

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° - 02-09-2017

(02-09-2017، 16:20)αԃηєѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2017، 16:13)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کی بودی ؟؟؟؟؟//
مخاطب؟؟؟؟

اوکی گرفتمم.من نه آدم توهین کنم هستم. نه حوصله توهین به کسی نمیشناسمش...

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Berserk - 02-09-2017

(02-09-2017، 15:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2017، 13:35)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دو نسخس نمیزاری بره بالا ۱۹۰ ؟ 

چون میخواد طبق قانونش پیش نره که فقط خودش نسخه بزنه :^ 

ای ماهان .. 
مرسی دستشو رو کردی  Sleepy
مث خودم نفرت انگیزه :|||

(02-09-2017، 15:29)αԃηєѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه آخه هی می شینی خونه حوصله ات سر میره! 
باز تو مدرسه دو تا دوست داری خل بازی در بیاری بخندی ..
بدم میاد از تابستون |:

مامان بابات نمیزارن بری بیرون ؟ 

من بخاطر این ازش بدم میاد که هوا بیشتر روشنه .. از روز متنفرم :|
البته دلایل دیگه ام هس .. ک حال ندارم بگم

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - sama00 - 02-09-2017

نسخه ی نو مبارک Sleepy

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Faust - 02-09-2017

(02-09-2017، 16:20)αԃηєѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر خودتون رو بزرگ میبینید که فکر میکنید مخاطب حرفام شمایید ؟

یا شک دارید به خودتون ؟

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - ÆMÆշЇÑζ - 02-09-2017

(02-09-2017، 17:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا شک دارید به خودتون ؟

ولش کٌن..ارزش اعصاب خورد کردن داره؟ ..
بیخیال..!!

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Faust - 02-09-2017

(02-09-2017، 17:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2017، 17:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا شک دارید به خودتون ؟

بیخیال..!!

نه آخه دیگه همه میبینن من دیگه گفتگو نمیام حرف بزنم میام یه چیزی میگم میرم فقط !

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - ÆMÆշЇÑζ - 02-09-2017

(02-09-2017، 17:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2017، 17:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا شک دارید به خودتون ؟

بیخیال..!!

نه آخه دیگه همه میبینن من دیگه گفتگو نمیام حرف بزنم میام یه چیزی میگم میرم فقط !

ما میایم اینجا که یکم از مشکلات زندگی روزمره دور بشیم.. هَمونم ارزش نداره سر امثال اینا زهر کٌنیم به خودمون..
بیخیال..!!
+
نَهنَرو واسه رفتن زوده اونکـــارات هَمه واسه قَبلا بــوده..
نَه نگو بم حرفم زوره
چَمدونو جمع کن و برگرد خونه :|

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 02-09-2017

آخر تابستون .__.
تموم شد پختیم از گرما :|