انجمن های تخصصی  فلش خور
به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ (/showthread.php?tid=30507)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ - яᎧмιиα - 18-03-2013

بر طبق سیاست ارمیا

RE: به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ - mohammad erfan - 20-03-2013

من طرفدار امیر حسین بودم و واقعا نامردی حذف شد من مجیدم دوس دارم ولی ارمیا اوله با وجود اینکه ازش خوشم نمیاد ولی طرفدار زیاد داره
امیدوارم مجید اولم نشد دوم شه

RE: به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ - ferya - 21-03-2013

(17-03-2013، 8:19)آیه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
(16-03-2013، 20:12)ferya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من روشنا رو خیلی دوس داشتم که حذف شد آدرین هم صداش نمیتونم قضاوت کنم چون زیاد ندیدم ولی خوشتیپ بود تا وقتی که دهنشو باز نمیکرد چهرشم خوشمل بود که اونم حذف شد و عشقم امیر حسین که با کمال تأسف اونم حذف شد cryingcryingcrying حالا دیگه تنها امیدم مجیده قبلا ها ازش خوشم نمیومد یعنی اصلا زیاد گوش نمیدادم به صداش اما حالا میبینم که صدای قشنگی داره یه صدای سنتی حالا دیگه فقط مجید HeartمجیدHeartامیدوارم برنده بشه AngelHeart
Big Grin

من فقط ارمیا
ولی سرکار خانومی که نقل قولت اوم بالاس هیچ میدونی روشنا یکی از پر طرفدار ترین خواننده های حرفه ای سوئده؟؟؟؟
توی یکی از پرطرفدار ترین گروهای سوئده که قیمت بلیتاش میلیاردیه!!!!!میدونی کسی که راک اند رول بخونه روزانه چه قدر درآمدشه؟؟؟قیمت بلیتای بد ترین صندلیاش میلیاردیه!!!!اون حق بقیه رو خورده که اومده آکادمی

ولی من مطمئنم ارمیاستHeartHeartHeartارمیاHeartHeartHeartصدا -عالی صورت -عالی همه چیش بیسته بیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییسته
ولی حیف امیر حسین و آدرین بود!!!!!!!!!cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
از رها هم متنففففففففففففففففففففففففففففففففففففففرم!!!!!!!
وقتی اسم آدرین و امیرحسینو گف سکته قلبی زدم(واسه احسانم همین طور)
امیر حسین تنها کسی بود که میتونس فرامرز اصلانی اجرا کنهConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused ولی هنوزم میگم ارمیا اوله

خب من در کل از روشنا خوشم میومد اما امیر حسین دیگه حرفشو نزن آدرینم همینطور وقتی گفت امیرحسین قلبم از جاش کنده شد cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
ولی من میگم مجید

RE: به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ - مرضیه m - 21-03-2013

عشق است نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــداHeartHeartHeartHeartHeart

RE: به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ - Alijah-1994 - 21-03-2013

armia...Big Grin

RE: به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ - bela vampire - 21-03-2013

من دوست دارم مجیئد برنده شه ولی یا ندا برنده میشه یا ارمیاAngry

RE: به نظرتون ،کی در آکادمی امسال اول میشه؟ - ~JaSmIn~ - 21-03-2013

یا ندا یا مجید یا ارمیا245245245245

خیلی باهوشم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinTongueTongueTongueTongueTongueTongue
TongueTongueTongueTongueTongueTongue
Tongue
Tongue
Tongue
Tongue