انجمن های تخصصی  فلش خور
شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: رایانه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- انجمن: مسائل مربوط به سخت افزار، لپتاپ، تبلت، آیفون و ... (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=29)
+--- موضوع: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ (/showthread.php?tid=323)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - فرشته ي كوچولو - 25-07-2012

من تب لت دارم ولي لپ تاب رو ترجيح مي دمSmile

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - abbas-h - 25-07-2012

تمام سیستم عامل های درست حسابی مثل ویندوز یا لینوکس یا مکینتاش برای لپتاپ و کسی طراحی شدن پس برای داشتن بالاترین قدرت لپتاپ رو ترجیه میدم ولی ویندوز 8 مخصوص تبلت طراحی شده پس برای آینده ای نزدیک تبلت

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - The Ginkel - 26-07-2012

تب لت هم خوبه اما لب تاب چيز ديگه ايه

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - همراه اخر - 26-07-2012

من تب لاب یک جیزی بین لبتاب و تبلت من هردو را دارم ولی گوشیم که گالگسی تب تقریبا بهتره

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - meloD - 27-07-2012

من هم لب تاب دارم هم تب لت ولی هردوش خوبه
چرا لب تاب بهتر ؟
مثلا یکی از برتریاشو بگین.

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - sarina_21 - 05-08-2012

نه نه من تبلتو ترجیح میدم البته باید مارک خوبی بگیرید من خودم گلکسیش رو دارم 1و 100گرفتم الان بالای 1ساله داره هیچیش نشد چند بارم از دستم افتاده هیچیش نشد اما لب تاب ک خریدم روز بعدش روشنش ک کردم روشن نمیشد چون گذاشته بودمش توی کیفش لای کتایبای سنگین خیلی مسخرست
در ضمن برای بازی های رایانه ای هم تبلت خیلی مناسبه هم میشه از موبایل روش بازی ریخت هم از کامپیوتر هم ب نت وصل میشه در ضمن خودش هم بازی داره بعدشم شارژه بیشتری میگیره ConfusedAngry

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - sarina_21 - 05-08-2012

(25-07-2012، 15:38)zeinab نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر منم لپ تاپ بهتر وکاربرد بیشتری داردSmile

ببخشید اما یکی ک کامپیوتر داشته باشه براش فرقی نمیکنه چون هرکاری ک شماها با لب تاپ انجام میدید رو میتونید با کامپیوترم انجام بدید اما تبلت حملش خیلی راحت تر از لب تاپه بعدشم اون کسی ک گفتید باتریش زود تموم میشه تبلت کاملا در اشتباهید اگر توی نت هم سرچ کنید میبینید ک باتریه کدوم بیشترهConfusedAngryAngry

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 05-08-2012

لب تاپ برا من راحت تره

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - آریل - 05-08-2012

من لپ تاب رو بیشتر می پسندم چون خودم لپ تاب دارم

RE: شما لپ تاپ را ترجیح میدهید یا تب لت؟ - مرواريد سرخ - 05-08-2012

(05-08-2012، 2:16)sarina_21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه من تبلتو ترجیح میدم البته باید مارک خوبی بگیرید من خودم گلکسیش رو دارم 1و 100گرفتم الان بالای 1ساله داره هیچیش نشد چند بارم از دستم افتاده هیچیش نشد اما لب تاب ک خریدم روز بعدش روشنش ک کردم روشن نمیشد چون گذاشته بودمش توی کیفش لای کتایبای سنگین خیلی مسخرست
در ضمن برای بازی های رایانه ای هم تبلت خیلی مناسبه هم میشه از موبایل روش بازی ریخت هم از کامپیوتر هم ب نت وصل میشه در ضمن خودش هم بازی داره بعدشم شارژه بیشتری میگیره ConfusedAngry

منم باهات موافقم خودم يه i pad دارم خيلي كاربرد هاي خوبي داره ازش راضيم با هيچ لپ تابي هم عوضش نمي كنم