انجمن های تخصصی  فلش خور
آرزوی پسرا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: آرزوی پسرا (/showthread.php?tid=35571)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: آرزوی پسرا - De Sciglio - 25-08-2013

ما دیگه دکترای دختر شناسی داریم از بس که ما رو زمین زدن به خدا اگه تو روز به صدتا دخترا هم شماره بدی فردا می بینی یکی شون هم فردا برات نمونده بعد می گن پسرا بدن 

RE: آرزوی پسرا - goldengirl - 25-08-2013

ماکه همچین پسرایی ندیدیم
همشون فقط میخوان دختراروضایع کنن که البته نمیتوننTongue

RE: آرزوی پسرا - girl of sky - 27-08-2013

اخه چرا دروغ من كه همچين چيزي تو پسرا نميبينم مخصوصا مهربوني... ممنونBig GrinBig Grin

RE: آرزوی پسرا - shahad - 31-08-2013

(21-08-2013، 20:36)neda13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه دیدی معرف کن ولی من همچین پسری رو دوست دارم البته اگه وجود خارجی داشته باشهTongueTongue

وجود داره باید اما کم یابه خوب بگردی پیدا میکنیTongue

(25-08-2013، 8:31)parsa2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دیگه دکترای دختر شناسی داریم از بس که ما رو زمین زدن به خدا اگه تو روز به صدتا دخترا هم شماره بدی فردا می بینی یکی شون هم فردا برات نمونده بعد می گن پسرا بدن 

مثل اینکه شما امتحان کردی
با وفا نبودی که بی وفایی کردن:cool:

RE: آرزوی پسرا - kosarrira - 31-08-2013

هوهو/جدا نه باباآرزوی پسرا 4آرزوی پسرا 4

(31-08-2013، 17:13)shahad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2013، 20:36)neda13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه دیدی معرف کن ولی من همچین پسری رو دوست دارم البته اگه وجود خارجی داشته باشهTongueTongue

(25-08-2013، 8:31)parsa2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبابا

RE: آرزوی پسرا - باهره - 31-08-2013

والاااااااااااااااااااا
سپاسو که دادم
ولی خب من که ندیدم یه پسر واسه جذب دختره مورده علاقش هر کاری کنهههه

RE: آرزوی پسرا - دل خون - 31-08-2013

چرا جمع میبندین آدم خوبم هست چه دختر چه پسر

RE: آرزوی پسرا - shahad - 31-08-2013

(31-08-2013، 19:22)kosarrira نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوهو/جدا نه باباآرزوی پسرا 4آرزوی پسرا 4

(31-08-2013، 17:13)shahad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبابا
زن بابا ، شوهرش دادیم رفت بابا

RE: آرزوی پسرا - aniiiiiiiiiiiiiiiiiima - 31-08-2013

.................................

RE: آرزوی پسرا - مهسا ام پی تیری - 19-09-2013

من نمی دونم کدوم اسکلی می گه پسرا نابقن2chw