![]() |
مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) (/showthread.php?tid=37533) |
RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - دختر شاعر - 22-07-2013 داریوش نونو پنیر رو باد.م یک قصه ی ناتموم ![]() ![]() ![]() سیاوش قمیشی میشه پرنده باشی یا که رها نباشی میشه دلت بگیره اسیر غصه باشی ....... RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - setayeshs2 - 22-07-2013 ارمین2fm سره صبحه توتازه از خواب پامیشی ولی من هنوزبیدارمو توباعث بانیشی که24ساعته به توفکرمیکنم فکراینکه نباشی به کی تکیه کنم...... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - ∆ MeRzaD ∆ - 22-07-2013 شاهین نجفی..... من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم راهم به قبر و سنگ گرانیت میرسه....... RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ - 22-07-2013 شادمهر عقیلی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هر چی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت بدون تو دنیایه من انگار تماشاگر نداشت (آهنگ طرفدار) ![]() ![]() ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - دیوید ساسی - 22-07-2013 الووووووووووووووووووووووووووووووو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - _عقاب بی پروا_ - 22-07-2013 تــــــو که میدونستی من تکیه گاه محـــکمتم _____________________ بگو با من دیگه چرا د آخه نوکرتم؟ من که هر دقیقه م وابسته به دقیقه ی تو بود_____________________ من که حتی لباس تنم به سلیقه ی تو بود... (آهنگ وقت رفتن از یاس) ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - ★BlAcK EvIl★ - 22-07-2013 (22-07-2013، 11:53)lovein نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بنیامین =تورو من من تورو تورو خدا میدونه که من تورو تورو من من تورو دوست دارمت ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - _عقاب بی پروا_ - 22-07-2013 (22-07-2013، 21:35)دیوید ساسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (22-07-2013، 21:41)_عقاب بی پروا_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - ★BlAcK EvIl★ - 22-07-2013 (22-07-2013، 21:41)_عقاب بی پروا_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بنیامین=من فقط یه لحظه عاشقت شدم........................دلم اون لحظه نبود دست خودم لحظه ای که اومدو تموم نشد...............................نیاوردم به روت اخه روم نشد ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - setayeshs2 - 22-07-2013 بازم میگم ارمین سره صبحه توتازه ازخواب پا میشی ولی من هنوز بیدارمو تو باعثو بانیشی که24ساعته به تو فکر بکنم فکره اینکه نباشی به کی تکیه کنم ولی توچی موهات خیسه وزیره دوشی یاکه چک میکنی زنگ زده کی..... |