انجمن های تخصصی  فلش خور
کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+---- موضوع: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن (/showthread.php?tid=37697)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - شیوا5 - 15-07-2013

گریه واس چی؟؟؟؟؟؟اگه گریه کنم نمیزارم کسی بفهمه چون هیچ وقت نباید ازم نقطه ضعف ببینن پس خودم اشکامو پاک میکنم و بعدم انگار که هیچی نشده میرم ولی به خاطر هیشکی گریه نمیکنم فقط واس خودم.تا حالام کسی رو نداشتمSleepy

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - ana16 - 15-07-2013

هیچکسcryingcryingcrying

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - Thyme - 15-07-2013

کی؟
چی؟
مدرسان شریف!
Big Grin

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - گیسو طلا - 15-07-2013

مامان جونم...HeartBig Grin

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - _عقاب بی پروا_ - 15-07-2013

(14-07-2013، 15:01)^Aytin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا تو زندگیم ندارم و نمیخوام داشته باشمUndecidedUndecidedUndecided

منم همین طور.Smile

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - Albert wesker - 15-07-2013

دارم.خودم اشکای خودمو پاک میکنم:|
من خودمو دارم .

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - فانتا - 15-07-2013

نه ندارم.
تجربه نشون داده ندشته باشیم سنگین تریم.

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - عشق لامبورگینی - 15-07-2013

(15-07-2013، 15:43)استقلال قهرمان اسیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 15:53)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 15:41)استقلال قهرمان اسیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 15:19)^Aytin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='استقلال قهرمان اسیا' pid='722348' dateline='1373803392']
خودم مگه چلاقمDodgy

ببینم مگه شوما با پاهاتون اشکاتونو پاک میکنی؟که میگی چلاغم؟

پ نه پ با گوشام اشکامو پاک میکنمAngryAngryAngry

(14-07-2013، 15:09)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='استقلال قهرمان اسیا' pid='722348' dateline='1373803392']
خودم مگه چلاقمDodgy

چلاق که هستی ولی حداقل از پس این یکی بر میای
من عادت ندارم شبا گریه کنم

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

هیچکی منو دوس ندارهcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

(14-07-2013، 15:09)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2013، 15:03)استقلال قهرمان اسیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم مگه چلاقمDodgy

چلاق که هستی ولی حداقل از پس این یکی بر میای
من عادت ندارم شبا گریه کنم

تو برو عبرت بگیر از مشق عشق مشق عشق مشق عشق مشق

تو اول عنوان خودتو یکم چپ و راست کن بعد زر بزن

ادبیاتتو عشق است

بابا بس کنید دیگه الان ملودی میاد موضوع رو میبنده واسه نویسنده بد میشه برین تو کل کل کل هر چی دلتون خواست بگین.Smile

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ - 16-07-2013

استقلال قهرمان اسیا
موافقم مگه خودم چلاقمSmile

RE: کسی رو دارین که وقتی.............لطفا همه شرکت کنن - dangercty - 17-07-2013

برو حیاکنBig GrinTongueTongueTongue
اون از اون اسمت(تفاوت قلب آقایون و خانوما)Tongue
اینم از این سوالتBig Grin