انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: رفع مشکلات و سوالات فعالیت در انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! (/showthread.php?tid=3913)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 30-07-2012

دمت درست

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - serpico - 30-07-2012

(30-07-2012، 10:59)شروین خشگله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب موضوع من تفنگه از کجا پیدا کنم و پیستش کنم؟HuhHeart

خب اگه عکس مورد نظر اگه تو کامپیوتر خودتون باشه فقط باید گزینه ی Browes را کلیک کنید

و عکس مورد نظر خود را انتخاب کنید

و اگر عکس مورد نظر در یک سایت وجود داره .در آپلود سنتر نوشته آپلود از ادرس فقط کافی است بر روی ان کلیک کنید

با تشکر

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - شروین خشگله - 30-07-2012

(30-07-2012، 11:21)serpico نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2012، 10:59)شروین خشگله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب موضوع من تفنگه از کجا پیدا کنم و پیستش کنم؟HuhHeart

خب اگه عکس مورد نظر اگه تو کامپیوتر خودتون باشه فقط باید گزینه ی Browes را کلیک کنید

و عکس مورد نظر خود را انتخاب کنید

و اگر عکس مورد نظر در یک سایت وجود داره .در آپلود سنتر نوشته آپلود از ادرس فقط کافی است بر روی ان کلیک کنید

با تشکر
دوست عزیز ممنونBlush ولی نگاه من عکس هایم را اپلود کردم بعد لینک مستقیم را کپی می کنم و موضوع من تفنگ های زیباست ولی این موضوع در سایت نیستUndecided و من جایی برای پیست کردن ندارم تا عکس هایم وارد انجمن بشه به مشکل بر خوردمSad

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - serpico - 30-07-2012

برای ایجاد موضوع بالا سمت چپ هر انجمن نوشته ایجاد موضوع جدید بر روی ان کلیک کنید و خودتان یک موضوع بزنید

راه دوم : وارد هر انجمن می شوید انجمن یک اطلاعیه داده به نام "قبل از موضوع جدید حتما بخوانید " پیشنهاد میدم شما حتما بخوانید

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - سلن دیون - 30-07-2012

ممنونBig Grin

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - زیبایه خفته - 30-07-2012

خیلی ممنون

نمیدونم لطفا بیشتر کمکم کنید

خیلی خیلی ممنونم

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - W O L F - 04-08-2012

سلام من می خوام عکس رو لینک مستقیم بزارم کپی پیستشم کردم اما نمیشه لطفا کمکم کنید

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - Amir BF - 05-08-2012

بابا ایول...

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - مهدی 619 - 05-08-2012

بابا ایول داره دمت گرم با این کمکی که کردی دارم تو آسمون پرواز میکنم بیا نگاه کنfly2fly2

RE: آموزش آپلود کردن عکس و قرار دادن در انجمن !! - REZA.N.A - 23-08-2012

آن قسمت مورد نظر که باید کپی کنیم کجاست؟Huh