انجمن های تخصصی  فلش خور
خواب تخیلی(جالبه بیایین) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: خواب تخیلی(جالبه بیایین) (/showthread.php?tid=39788)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - dordaneh - 12-07-2015

245 من یا اصلا خواب نمیبینم،اگه هم ببینم اینطوریه
یه بار خواب بهشت و جهنم ودیدم که همه باید با شیطون میجنگیدند اگه میبردند بهشتی بودند لگه هم میبا ختند میرفتند جهنم

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - parsa817 - 12-07-2015

من نمیتونم خوابامو اینجا بگم
خانواده نشسته

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - ✘Sᗩℳℱᗩℬ✘ - 12-07-2015

نمی دونم یادم نمی یاد من دیگه واسه دیدن خوابای تخیلی پیر شدم

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - amirff - 13-07-2015

(12-07-2015، 17:28)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخوابب تخیلی...
خواب دیدم روووی اب وایسادم..ی کوسه زیر پام و منتظر ک من برم داخل اب...یهو زیر پام خالی میشهتوی اب میوفتم...کوسه صورتم رو گاز گرف..
خواب کوسه زیاد میبینم...ن ک خیییلی دوسسششش دارممم(اره جون عمم..!!)

خخخخخخخخخخخخ

(12-07-2015، 21:14)فضول خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چند سالته ؟ Huh Huh Huh Huh

(12-07-2015، 19:59)dordaneh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

245 من یا اصلا خواب نمیبینم،اگه هم ببینم اینطوریه
یه بار خواب بهشت و جهنم ودیدم که همه باید با شیطون میجنگیدند اگه میبردند بهشتی بودند لگه هم میبا ختند میرفتند جهنم

چشمان کور شد تا تونستم بخونم  Big Grin

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - دختر دل شکسته - 13-07-2015

من  هر شب  از این  خوابا میبینم
مثلا  خواب دیدم  نقی  معمولی و خواهرش  تو  یکی از اتا قای  خونمون نشستن  و دارن  صحبت میکنن که  یهو  یه ادم  گرگ نما بهشون حمله میکنه
کلا  من از این خوابا زیاد میبینم

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - caran - 13-07-2015

مریخ بودم
اونجا سیر میکردم درین حد...خخ

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - شیطون بلای سایت - 13-07-2015

من کلا آدم بدشانسیم بخاطر همون هروقت خواب میبینم کل بلایای آسمانی تو خواب سرم میاد
یه بارم خواب چهل دزد شکرستانو دیدم

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - ✘Sᗩℳℱᗩℬ✘ - 13-07-2015

(13-07-2015، 9:40)amirff نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 21:14)فضول خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چند سالته ؟ Huh Huh Huh Huh

هنوز صد سالم نشده  Wink

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - pouya_b - 13-07-2015

(12-07-2015، 17:08)amirff نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2015، 17:01)pouya_b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابای بچگیم
خواب دیدم دارم تویه جاده ی خلوت وتاریک راه میرم اونم توی غرب وحشی جالبیش اینجاس جاده اسفالت بود

خوواب دیدم توی یه اتاق تاریک هستم کنار خرس انسوی پرچین باچشای قرمز هرکاری میکردم نمیتونستم به دربرسم منو خیلی کتک زد بیدار شدم دیدم جام خیسه که هیچ بدنم کبود شده بود

خواب دیدم تو مسابقه شنا شرت کردم داشتم اول میشدم یه پلک زدم دیدم از خط گذشتم ولی اخرین نفرم داشتم تو خونه ی قارچیم گریه میکردم که مامانم زد لیوانو شکوند از خواب پریدم

من توبزرگیم خواب تخیلی نمیبینم

خسته نشدی اینقد خواب دیدی ؟

این فقط 1هزارمش بود

RE: خواب تخیلی(جالبه بیایین) - آویـــسـا - 13-07-2015

معمولا من خواب تخیلی نمیبینم اگرم دیدم پادم نیس بیشتر خنداره بوده