![]() |
موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین (/showthread.php?tid=5010) |
RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - Bahador1 - 17-09-2012 من از بعضی خواننده ها خیلی متنفرم که همش تو ترانه هاشون فحش میدن و فکر بچه هارو به خودشون مشغول میکنند اسم نمیارم ولی همه میدونن بچه هایی هم تو این سایت هستن که گول این خواننده ها رو خوردن منم منظورم ش*ه*ن ن*ف*ی بود که خود آقای نیکولا هم گفته ان من حسین تهی گوش میدم آیا گناه کردم اگه گناهه بهم بگین تا دیگه گوش ندم من از ش*ه*ن ن*ف*ی متنفرم RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - ARMY - 17-09-2012 در کل موسیقی که موجب فحشا یا فساد و سایر مسائل باشه کلا حرامه حالا خواننده اش زمینی باشه یا مریخی حالا خوتون باید بفهمید که گناه می کنید یا نه ![]() RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - ☭Nicola☭ - 17-09-2012 به نظرم قبل از اینکه موسیقی رو گوش دهیم درمورد خواننده ,ترانه سرا تحقیق کنیم که شخص درستی باشه. بعدش درمورد موسیقی تحقیق وپرس وجو کنیم از افراد متخصص که مجاز از لحاظ سمعی باشه. RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - !erfan - 18-09-2012 (16-09-2012، 16:17)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دادا شما حالت خوب نیست کافر جدت ![]() ![]() (17-09-2012، 16:15)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دادا اینا حروم نیست که ولی کسی نباید گوش بده چون چیزای مزخرفیه ولی اگه یکی گوش میکرد به ما هیچ ربطی نداره . (17-09-2012، 13:29)Bahador1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 70 درصد حرفت درسته (17-09-2012، 16:45)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینو خوب گفتی ![]() ![]() ![]() ![]() RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - امیررضا* - 18-09-2012 من کافرم این کافر است حرف بیخویدی است RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - !erfan - 18-09-2012 (17-09-2012، 12:26)هانیه2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره مثلا اینو شاد بخون شهادت شهادت جه خوبه ![]() اگه راست میگی لینک یه آهنگ اینجوریو بزار (18-09-2012، 10:00)امیررضا ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرف خوبی زدی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - ☭Nicola☭ - 18-09-2012 رد ارمی عزیز کمی محترمانه تر صحبت کنید بهتر است. درمورد آهنگ های شاد مذهبی مثلا به مناسبت میلاد ائمه هستند مثل این: که مثلا به مناسبت نیمه شعبان هست. و... RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - هانیه2 - 18-09-2012 علی نشایی مقدم میتونید به شعر هایی که راجع به عید ها گفته شدند گوش بدید مثلا خود من عاشق شعر هایی هستم که راجع به عید غدیر گفته شدند RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - ^ali^ - 18-09-2012 چشم بابا ببخشید اصلا من اشتباه گفتم نیست حالا میشه با اسم علی صدام کنید اخه یه مشکلی هستش نمیتونم بگم لطفا فقط بگید علی اسم اصلیمو نگید ![]() ![]() RE: موسیقی های غیر مذهبی یاغیر ملی عامل انحراف از دین - ارمین22 - 18-09-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() |