انجمن های تخصصی  فلش خور
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " (/showthread.php?tid=54240)

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 03-09-2013

نقل قول: داداش شرمنده ولی باید راهشو بلد باشی خو..."گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 4
چیه راهش؟! من نخستین بارم بود.

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - aCrimoniouSs - 03-09-2013

زهـــــرمارُ باید بگم..:/
شومپت..

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - Mïņ̃†êR - 03-09-2013

فهیمه جان چه خبر گلم؟

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - *Nafas* - 03-09-2013

خو من برم فیلــــــــــم ببینم!!
میام بازم
فعلا بدررررود

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - M.K.N - 03-09-2013

(03-09-2013، 17:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: داداش شرمنده ولی باید راهشو بلد باشی خو..."گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 4
چیه راهش؟! من نخستین بارم بود.
یعنی تو اینهمه وقته تو سایتی بلد نیستی چجوری باید موضوع رو زودتر از بقیه ببینی؟14k

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - ss.mu - 03-09-2013

(03-09-2013، 17:31)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 17:28)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی ایسان چه جوری با همه یاینا حرف زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

|: پــــــوفــــــ........

همونجوری که با تو حرف زدم من با تو چطوری حرف زدم!؟همونطوری.البته شما که فک کنم

یادتون نباشه یه مدتی دوست بودیم و همدرد ولی حالا مدیر شدیو افاده هات طبق طبق Dodgy

والا

من ؟!
من یه شرطی با خودم گذاشتم که اگه تو اسم من رو بعد از دوا عوض شدن عوض کنی دوباره به تو حرف بزن اما دیدم که بعد از 1 ماه هم باز هم اسم منو عوض نکردی !!!
به مدیر شدم ربطی نداره ممن 4روزه مدیر شدم ×!×

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-09-2013

آقا من که میگم اینجا یه خبرایی باور کنید راس میگم امروز صبح سه نفر باهم پیام دادن که تعریفتو زیاد شنیدیم بعد وقتی میپرسم کی بودن این آدما میگن یادمون نیست |:

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - aCrimoniouSs - 03-09-2013

خــــــوبم عزیز...
خوبـــــــBig Grin

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - T A R A - 03-09-2013

اَندیشه کُنَم .. 25r3025r30

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - Ƒαкє ѕмιƖє - 03-09-2013

(03-09-2013، 17:35)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 17:31)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 17:28)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی ایسان چه جوری با همه یاینا حرف زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

|: پــــــوفــــــ........

همونجوری که با تو حرف زدم من با تو چطوری حرف زدم!؟همونطوری.البته شما که فک کنم

یادتون نباشه یه مدتی دوست بودیم و همدرد ولی حالا مدیر شدیو افاده هات طبق طبق Dodgy

والا

من ؟!
من یه شرطی با خودم گذاشتم که اگه تو اسم من رو بعد از دوا عوض شدن عوض کنی دوباره به تو حرف بزن اما دیدم که بعد از 1 ماه هم باز هم اسم منو عوض نکردی !!!
به مدیر شدم ربطی نداره ممن 4روزه مدیر شدم ×!×

چه اسمی!؟