انجمن های تخصصی  فلش خور
فلشخوریای قدیمی بیان تو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: فلشخوریای قدیمی بیان تو (/showthread.php?tid=69190)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - * Exceptional girl * - 13-11-2013

(13-11-2013، 20:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بۀ نظر من اگر ادم خوبی باشی توی یادها میمونی و همه دوست دارن شیوا جان شما اقدرم قدیمی نیستی تا جایی ک من یادمۀ ابجی شما اصولا با بچه ها کل مینداختی و اینا حالا اینارو ول کن

راهکار من برای بهتر شدن ای موردا سعی کن بدون چشم داشت محبت کنی منظورم اینۀ ک برای این محبت نکن ک بت برگردۀ مثلا لایک دادن تو هیچ وغت این کارو نمیکنی

این نظر من بود البتۀ Angel

دیگه خداییش از تو قدیمی ترم

(13-11-2013، 20:59)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 20:43)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بیاین خاطراتمونو بگیم

ن بابا میخوای زندگی نامه بنویسیم شیوایی؟؟

ارع

(13-11-2013، 20:59)elyar142 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههههههههههه

این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ɱʀ ЭℓψÅя - 13-11-2013

ههههههههههههههههههههههه

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - Mïņ̃†êR - 13-11-2013

نقل قول: دیگه خداییش از تو قدیمی ترم

مطمئنی؟اگ یادت باشۀ من بردمت تو گفتگو و .........

موضوعت بی کیفیتۀ ملت دارن اسپم میدن ارسالاشون میرۀ بالا

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ☼آریا☼ - 13-11-2013

راس میگی خیلی عوض شده.هر انجمن شصتا مدیر داره.نویسنده ها اینقدر زیاد نبودن

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ~JaSmIn~ - 13-11-2013

شیوا اینجا مین ب مینـِـش خآطرســـ♥ـــ وآســـ♥ــم
گفتگو...پـ.خ هآ و....(:

(13-11-2013، 21:01)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیگه خداییش از تو قدیمی ترم

مطمئنی؟اگ یادت باشۀ من بردمت تو گفتگو و .........

موضوعت بی کیفیتۀ ملت دارن اسپم میدن ارسالاشون میرۀ بالا

شاید تو منو برده باشی گفت و گو ولی از من قدیمی تر نبودی فقط اینکه تو با بچه ها صمیمی تر از من بودی

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ɱʀ ЭℓψÅя - 13-11-2013

بچه ای گل مثل من اسپم ندید بعضیا ناراحت شدن

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - ~JaSmIn~ - 13-11-2013

(13-11-2013، 21:02)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگی خیلی عوض شده.هر انجمن شصتا مدیر داره.نویسنده ها اینقدر زیاد نبودن

مـیــگـم خوبـه تو اَ نویسندگی در بیآی کم تر شن نَ؟؟؟
Big Grin آریآ خره

RE: فلشخوریای قدیمی بیان تو - "K!nd~G!Яl" - 13-11-2013

(13-11-2013، 20:46)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 20:44)elyar142 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 20:43)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بیاین خاطراتمونو بگیم
من که از تو یکی خاطره زاید دارم فقط میومدی حالمو میگرفتی و نصیحتم میکردی ههههههههههههههه
حرفای بیهوده میزدی خوب!اون موقع ها نی نی بودی حالا کم کم داری کودک میشی .خودمونیما خوب داری پیشرفت میکنی:cool:

(13-11-2013، 20:46)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن به :
فرید
ماکان
رزی
صبا
شادی
عموصابر
ایتین
ایسان
هلن
سوگند
مهدی
فاطمه
نازنین
شیوا
پریا
معتادم

من چرا تو رو نمیشناسم .اسم سابقت چی بوده؟Huh
عشق استقلال

(13-11-2013، 21:04)elyar142 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ای گل مثل من اسپم ندید بعضیا ناراحت شدن

بعضیا خیلی عوض شدن