انجمن های تخصصی  فلش خور
کل کل پرسپولیس و استقلال - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: کل کل پرسپولیس و استقلال (/showthread.php?tid=71242)

RE: استقلالی ها بیان تو - istanbul - 16-01-2012

(16-01-2012، 5:22)j0oj0o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2012، 5:18)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2012، 4:55)j0oj0o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2012، 4:44)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2012، 22:35)arshiaeian نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نام خدايي كه شیر های قرمز را را بالاي اسمان ابي قرار داد

تو طرفدار پیروزی هستی یا استقلال

ایشون پرسپولیسی هستن .

دو تاتونم برین بیرون چون که طرفدار پیروزی هستین

چشم ، حتما . من فقط برای اینکه سوال شما رو جواب داده باشم اومدم تو .
درضمن بابت باخت امروز بهتون تسلیت میگم. خیلی بده یه تیم صدر جدولی از یه تیم پایین جدولی بخوره ها Big GrinBig GrinBig Grin

تو چیکار به باخت ما داری برو باخت های خودتونو بشمارSleepy ما با اعضایی که تواستقلال داریم بیروزیمSleepy

RE: استقلالی ها نیان تو - Arman1 - 16-01-2012

پرسپولیس سرورهSmileBig Grin

RE: استقلالی ها بیان تو - j0oj0o - 16-01-2012

(16-01-2012، 5:54)istanbul نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2012، 5:22)j0oj0o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2012، 5:18)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2012، 4:55)j0oj0o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2012، 4:44)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو طرفدار پیروزی هستی یا استقلال

ایشون پرسپولیسی هستن .

درضمن بابت باخت امروز بهتون تسلیت میگم. خیلی بده یه تیم صدر جدولی از یه تیم پایین جدولی بخوره ها Big GrinBig GrinBig Grin

تو چیکار به باخت ما داری برو باخت های خودتونو بشمارSleepy ما با اعضایی که تواستقلال داریم بیروزیمSleepy

وااااااااااااااااااا ، من که به شما کاری ندارم ، فقط خواستم تسلیت گفته باشم Big Grin

RE: استقلالی ها بیان تو - istanbul - 16-01-2012

(16-01-2012، 5:58)j0oj0o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2012، 5:54)istanbul نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشون پرسپولیسی هستن .

وااااااااااااااااااا ، من که به شما کاری ندارم ، فقط خواستم تسلیت گفته باشم Big Grin

خدا رحمتت کنهههههههههههههههBig Grin

RE: پرسپولیسی ها بیان تو... - j0oj0o - 16-01-2012

اینم یه شعر ... تقدیم به تمام پرسپولیسی های با غیرت

تو دنیای ِزمین و توپ رنـگی / یه پرسپولیس داریم به چه قشنگی

اسم قشنگش روی تخت جمشید / از اون قدیم ندیـما می درخشید

رنگ آتیش غیرت پیـرهنـش / میاره افتخار واسه میهنش

طرفداراش سر به فلک می کشن / عاشق ِرنـگ ِمث ِآتیشِشَـن

دفاع ِمحکمـش مث ِیــه سّده / هـر کسـی از جونش نـذاره، ردّه

RE: استقلالی ها بیان تو - Arman1 - 17-01-2012

کل کل پرسپولیس و استقلال 4
کل کل پرسپولیس و استقلال 4

RE: پرسپولیسی ها بیان تو... - msit723 - 18-01-2012

تو دنیا یه اصلی وجود داره که همه ی ادما پرسپولیسین مگه اینکه خلافش ثابت شه(msit723)

دلایل باخت اس اس - msit723 - 21-01-2012

اس اس اث میلان دوباره به تیم هفدهم جدول باخت در همین راستا دلایل باخت اخری
از زبان پرویز مظلومی اینچنین است:
1- زمین نا هموار شیراز
2- من 4 بار دربی را برده ام
3- غیبت اندو
4-من 4 بار دربی را برده ام
5- رفتن فرهاد مجیدی
6- من 4 بار دربی را برده ام
7-شعار های خطی هواداران در بازی با مس
8-من 4 بار دربی را برده ام
9- 6 تا مصدوم داشتیم
10-من 4 بار دربی را برده ام
11-خیلی خوب بازی کردیم ولی توپ هایمان توی گل نرفت!!!
12-من 4 بار دربی را برده ام
13-کدام ستاره؟ستاره های ما که همه مصدومند
14-من 4 بار دربی را برده ام
15-قیمت دلار و سکه مثل زرافه بالا رفته
16-من 4 بار دربی را برده ام
17- باد شیراز سوز داشت
18-من 4 بار دربی را برده ام
19-این مورد رو حاجی گفته نگو
20-ولی حاجی هم میداندمن 4 بار دربی را برده ام

RE: دلایل باخت اس اس - FARID.SHOMPET - 21-01-2012

Big GrinBig GrinBig Grin
ای خدا پدر پرویز مظلومی رو بیامرزه!