![]() |
|
به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو (/showthread.php?tid=72051) |
RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - MoOhAmAd.FY - 03-12-2013 مــادر: روسریت را بردار تا ببینم بر شب موهایت چند زمستان برف نشسته تا من به بهـــــــار رسیده ام ...! RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - キム尺刀ム乙 - 03-12-2013 میدونی بزرگترین درد دنیا چیه ؟ اونی که تا دیروز دردمون درد هات بوده اگه تنها بمونه درد میکشه اون یه نفر ” مادره ” تو رو خدا مواظبش باشین . . ![]() مادر یعنی : معرفت ، گذشت ، محبت . . . یعنی هر چه سخت باشد روزهایت ، من هستم خیالت تخت . . . ![]() همین الان که این مطلب رو خوندی بدون دلیل این کارو انجام بده : ۱ – اگه مادرت پیشته بوسش کن ۲ – اگه پیشت نیست زنگ بزن حالشو بپرس و بوسش کن ۳ – اگه قهری آشتی کن ۴ – اگه از دستت ناراحته ، دلشو به دست بیار ۵ – اگه در قید حیات نیست عکسشو ببوس ، بغض نکن . . . ( من باید اینکار و بکنم، خدایا ![]() ![]() )![]() کاشکی راه رفتن رو یادم نمی گرفتم تا واسه همیشه مجبور میشدم دستانت را در دست بگیرم . . . RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - ღღ KaYiP pRenses ღღ - 03-12-2013 به جرم اینکه بهشت زیر پایشان بود دنیا را برای خود جهنم کردند ! به سلامتی مادرها … . . . برای خوشبخت بودن ، مادر کافیست ! . . . مهم نیست در چه سنی باشم ، هر زمان چیز جدید یاد میگیرم دلم میخواهد فریاد بزنم : مامان بیا نگاه کن ! . . . از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم ! . . . مهم نیست در چه سنی باشم ، هر زمان چیز جدید یاد میگیرم دلم میخواهد فریاد بزنم : مامان بیا نگاه کن ! . . . پیشانیش را ببوسید قربان صدقه اش بروید ﻣــــــــﺎدر را میگویم! گاهى هم براى مادر ﻣـــــــــــــﺎدرى کنید …! . . . شناسنامه رو بی خیال ! محلِ تولد من ، آغوش گرم و پر محبت توئه مـــــادر … . . . بعضی وقتا دروغ خوبه ! به مادر کم طاقت باید دروغ گفت : باید بهش بگی حالم خوبه غذا خوبه هوا خوبه دلمون خوشه وقتی مادر خوب باشه یعنی همه چیز خوبه … . . . به سلامتی مادر به خاطر اینکه همیشه از غمهامون شنید اما هیچوقت از غمهاش نگفت … . . . من به عشق در یک نگاه اعتقاد دارم چون در اولین نگاه زندگیم مادرم رو دیدم ! RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - xx_sina_xx - 03-12-2013 فرناز جوووون بهت تسلیت میگم. ناراحت نباش عزیزم RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - *دختر تهرونی* - 03-12-2013 از نظر من این جمله ی کوتاه،پرمعنا ترین و پیچیده ترین جملست:رفیق بی کلک،مادر ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - KVYmVN - 03-12-2013 دوست دارم ماردم RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - キム尺刀ム乙 - 03-12-2013 بعضی وقتا دلم واسه مامانم می سوزه . . . وقتی میام تو اتاقم و غرق دنیای مجازی میشم واون تنها نشسته تلویزیون می بینه . . . چه نسل بی عاطفه ای شدیم ما ![]() چقدر پیر شده ای مادر اما لبخندت مثل همیشه است ، بخند که خنده های تو قشنگ است . . ![]() ادعای عشق می کنیم و فراموش کرده ایم رنگ چشمان مادرمان را ! ![]() ( قند ) خون مادر بالاست ، دلش اما همیشه ( شور ) می زند برای ما . . . اشکهای مادر ، مروارید شده است در صدف چشمانش دکترها اسمش را گذاشتهاند آب مروارید ! حرفها دارد چشمان مادر ؛ گویی زیرنویس فارسی دارد ! دستانش را نوازش می کنم ؛ داستانی دارد دستانش . . . . RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - xx_sina_xx - 03-12-2013 واقعا دمتون گرم بچه ها. جمله هاتون فوق العاده است RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - キム尺刀ム乙 - 03-12-2013 آدما تا وقتی کوچیکن دوست دارن برای مادرشون هدیه بخرن اما پول ندارن . . . وقتی بزرگتر میشن ، پول دارن اما وقت ندارن . . . وقتی هم که پیر میشن ، پول دارن وقت هم دارن اما . . . مادر ندارن . . . به سلامتی همه مادرای دنیا . . . . ![]() مادر تنها کسی است که میتوان “ دوستت دارم ”هایش را باور کرد ، حتی اگر نگوید . . . . ![]() مادر یعنی به تعداد همه روزهای گذشته تو ، صبوری مادر یعنی به تعداد همه روزهای آینده تو ، دلواپسی مادر یعنی به تعداد آرامش همه خوابهای کودکانه تو، بیداری ! مادر یعنی بهانه بوسیدن خستگی دستهایی که عمری به پای بالیدن تو چروک شد ! مادر یعنی بهانه در آغوش کشیدن زنی که نوازشگر همه سالهای دلتنگی تو بود ! مادر یعنی باز هم بهانه مادر گرفتن . . . ![]() دیگه نمی تونم چیزی بزارم ![]() ![]() ![]()
RE: به قشنگترین جمله درباره " مادر " جایزه میدم!! همه بیان تو - mina-2mrp - 03-12-2013 ب سلامتیه مادری ک اگه هزارتا پریز برق تو خونه باشه بازم برای جارو کردن خونه گوشیه تو رو از برق میکشه بیرون....................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|