![]() |
افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! (/showthread.php?tid=80528) |
RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - shaayan_m - 12-09-2016 (12-01-2014، 9:24)αℓι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یاخدا ![]() ![]() ![]() ![]() RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - R@H@ joon - 13-09-2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (08-09-2016، 0:49)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخخ ادامه بده موفق میشی ![]() RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - [ SouL ] - 13-09-2016 جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ الکی من ماری رو دیدم همچنین نوزاد آبی دارم جیغ بنفش میکشم خخخخخخخخخخخ خداییش جرات موووووووخواد RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - ®مرسانا ® - 20-09-2016 ویییی ترسیدم RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - IM JUST TIRED - 25-10-2016 ببین داداش علی همش زایده ذهنه ذهن خیلی قویه باتلقین حتی میتونیدیه موجودبسازیدبرای خودتون که یه اصطلاحی داشت یادم رفته شمااینودرنظربگیرکه توی این شرایط اینکاروانجام میدی مطمعنی میادپس مغزت اونوباورمیکنه وصورت میگیره بصورت یه توهم البته باوروداپباح به منطقه ای دمای اونجاکاهش قابل توجهی میده دقت کنیداشباح نه روح چون فرق دارندخیلی طولانیه قضیش خلاصش این بود ولی بعضی افسانه هاواقعی هستن RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - azin.mhd - 25-10-2016 دو تا سوال تو اوّلی اگه عروسک واقعی نیس چیجوری ولش کنیم ؟ دو اینکه تودومی ماری خون آلود کجاس ما بش نگاه کنیم بعد ظاهر شه ؟ RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - αℓι - 25-10-2016 (25-10-2016، 16:58)azin.mhd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخوای امتحان کنی.؟ من خودم امتحان نکردم ولی فک کنم اگه بخوای واقعاً ظاهر بشه باید کارا رو مو به مو انجام بدی RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - azin.mhd - 25-10-2016 (25-10-2016، 18:36)αℓι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 60 به 40 امتحان میکنم ولی ی ذره میترسم آخه یکی گفت احتمال جن زدگی داره ![]() ![]() RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - αℓι - 25-10-2016 (25-10-2016، 19:52)azin.mhd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جن نیس ولی امتحان نکنی بهتره من خودم جرئت ندارم امتحان کنم.اگه امتحان کردی نتیجشو بهم بگو RE: افسانه هاي ترسناك درباره آينه !!!!!!!!! - azin.mhd - 25-10-2016 (25-10-2016، 19:56)αℓι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جن زده شدن فقط مال جن نیست ولی باشه اگه امتحان کردم نتیجه شو میگم . (25-10-2016، 19:57)azin.mhd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ج سوال ها رو نمی دونی ؟ |