انجمن های تخصصی  فلش خور
خــــــودتـــو نقــــــد کُــــن ^ـــــــــــ^ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: خــــــودتـــو نقــــــد کُــــن ^ـــــــــــ^ (/showthread.php?tid=86231)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: خودتو نقد کن! - mohadese iglesias - 05-05-2014

(03-05-2014، 16:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم بسیار شوخی Smile ، درس نمیخونم ولی امسال ریاضی 20 گرفتم ( فک کنم یکی از عجایب هفت گانه باشه ) Big Grin آدم مردم آزاری هستم همه رو اذیت میکنم Tongue هر دو روز یک بار عاشق میشم Big GrinTongue سوتی جلوی من بدی کارت تمومه اینقدر اسکلت میکنم تا دیوونه شی Big Grin آدم شلخته ای هستم ، یه بار جورابم رو ته یخچال پیدا کردم ( دور از چشم مامانم ) Big Grin

کلا تو ادمی؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinخخخ ناراحت نشیا

RE: خودتو نقد کن! - Jack Daniel'ѕ - 05-05-2014

(05-05-2014، 13:05)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 16:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم بسیار شوخی Smile ، درس نمیخونم ولی امسال ریاضی 20 گرفتم ( فک کنم یکی از عجایب هفت گانه باشه ) Big Grin آدم مردم آزاری هستم همه رو اذیت میکنم Tongue هر دو روز یک بار عاشق میشم Big GrinTongue سوتی جلوی من بدی کارت تمومه اینقدر اسکلت میکنم تا دیوونه شی Big Grin آدم شلخته ای هستم ، یه بار جورابم رو ته یخچال پیدا کردم ( دور از چشم مامانم ) Big Grin

کلا تو ادمی؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinخخخ ناراحت نشیا

نه تو خوبی Big Grin

(05-05-2014، 12:56)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دل کندن واسم سخته......احساساتی ام...Heart..
خصوصیت بد ام اگه حس دعوا داشته باشم دعوا میکنم....خخخخBig Grin
خوشم نمیاد کسی بم زور بگهSleepy...
زود دیگران رو میبخشم....Heart
سعی میکنم اگه دیدم دوستم غمگینه.....یا نیاز ب کمک داره.....سعی میکنم بخندونمش.......و بش تا جایی ک میتونم کمک کنمBlush
......

مگه عشق پیرهن کثیفه ک هر 2 روز ی بار عوضش میکنی....؟1!!!

شده دیگه Big Grin

RE: خودتو نقد کن! - ✘v!☻lent girl✘ - 05-05-2014

بَس کُنیدAngry
اِسپِم نَــــــدید(:

(05-05-2014، 13:21)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَس کُنیدAngry
اِسپِم نَــــــدید(:

ااااروم باش فرزندم:cool:

RE: خودتو نقد کن! - Jack Daniel'ѕ - 05-05-2014

(05-05-2014، 13:21)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَس کُنیدAngry
اِسپِم نَــــــدید(:

اینا همش از من سوال می پرسن گناه من بدبخت چیه ؟

(05-05-2014، 13:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَس کُنیدAngry
اِسپِم نَــــــدید(:

اینا همش از من سوال می پرسن گناه من بدبخت چیه ؟

ووووووووووووووووو بابا مایکل جکسون Dodgyبی جنبه Confused

RE: خودتو نقد کن! - G*O*H*A*R - 05-05-2014

خیلی زود قاطی می کنم
خیلی کم پیش میاد بهم بر بخوره ولی اگه بخوره تا کسی که باهام این کارو کرده دیوونه نکنم ول کن نیستم شما بگید چی کار کنم؟

RE: خودتو نقد کن! - キム尺刀ム乙 - 05-05-2014

مغرورم
ادم عصبی هستم
وقتی عصبی میشم دیگه دوست و اشنا و نمیشناسم
لج کنم لج می کنم
تا حدودی کینه ایم

RE: خودتو نقد کن! - خخخخ - 05-05-2014

ارووووووووووووووووووووم وبا نمکم همه کلاس میخوان به خاطر من بیان اون دبیرستانی که من می خوام برم همه رو دوست دارم با هیچ کسی بحث نمی کنم شبانه روز کلا چار پنج ساعت می خوابم عاشق استقلال و فوتبالمHeart

RE: خــــــودتـــو نقــــــد کُــــن ^ـــــــــــ^ - ρåяįα..... - 24-05-2014

اولین خصوصیات بدم-___-

بد دهنم اونم شدیــــــــــــدBig Grin

عادت دارم چیزیوکه مال منه عمرن تقسیمش کنم باکسی حتی عزیزترین کسمExclamation

پرووووووووووووووام شدیدBig Grin

من جونموپارفاقت میدم ولی اگه بهم خیانت شه همونجوری که بردمش بالا به بدترین شکل ممکن میکبونمش زمین ثابت کردمSleepy

تاحدزیادی بامنطقSleepy

وقتی عصبی هستم دورشین ازم چون بدجورفوش میدم قابلیت اینم دارم که بافحشام حامله کنم فرقی نداره مذکرباشه یاموئنثBig Grin

خیلی بخشنده هستم البته اگه دلیلش برام حتی یه درصدم قانع کننده باشه:cool:

احساساتیم شدیییییییییییییییییییییدBlush

همیشه هم ضربه خوردم ازشDodgy

اهاااااااااااااااااااااان مهمترین خصوصیتم شوخم شیطون Big Grin

میگن جذابمTongueBlush

||||||||: