انجمن های تخصصی  فلش خور
یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) (/showthread.php?tid=86266)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 09-02-2014

(08-02-2014، 20:31)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2014، 14:26)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 10:50)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو لری DodgyDodgyDodgyDodgy
من لرم که چی؟ Dodgy

از همون اول معلوم بود Big GrinBig GrinBig Grin
منم از همون اول گفتم که جواب ابلهان خاموشیست SleepyBig GrinSleepy

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - Yakamoz1 - 09-02-2014

bichare loraa

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - lackyguy - 10-02-2014

واقعا هم بیچاره ان

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - Mᴏsᴇs - 10-02-2014

ما نه لریم...
نه به لرا بی احترامی می کنیم:|
ولی برای اینکه نخوره تو ذوقت...
سپاس:|

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - Fake frnd - 10-02-2014

سپاس و لایک ولی خودتم لری به نظرم

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - lackyguy - 10-02-2014

پس نظر نده چون من اصلم تهرانیه

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - mustafa ceceli - 14-02-2014

(09-02-2014، 14:25)شکوفه2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 21:32)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 16:29)شکوفه2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 10:52)lackyguy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی لازمه بعضی ها که زیادی بی احترامی میکنن آدم بشن

خب لر باشه تو چیکار داریUndecidedDodgy

به تو چه مگه فضولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟

اره فضولم

ولی تو از من فضول تری اخه به تو چه مردم از کجان Angry
توهم خودت مال دهاتی چی فکر کردی پیش خودت

خوبه خودتم نوشتی فضول سایت

اولا من با شما حرف نزدم شما خودتو انداختی وسط

دوما من خواستم بدونم اهل کجاست خب شاید میخوام باهاش دوست شم

سوما ارومیه دهاته دیگه اره اخه جاهل قدیم به ارومیه میگفتن پاریس کوچک ایران خودشم

توهین به هر قومیتی نشانه ضعف است خانومی که به ارومیه میگی دهات تا حالا ارومیه اومدی نه تورو خدا جواب بده

متاسفم که انقد اطلاعاتت کمه واقعا که DodgyDodgyDodgyDodgy

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - نقاش - 15-02-2014

خیلی بی ادبانه بود وقتی خودت و مسخره کردن اون وقت می فهمیkaffe2

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - DiReCtIoNeR GiRl - 15-02-2014

فرض کنید خودتون لر بودید دوست داشتید نژادتون رو مسخره کنن

RE: یه روز یه لره...(تورو خدا بیا خیلی زحمت کشیدم) - املیا - 20-02-2014

مگه لرا خودشون احترام میزارن