انجمن های تخصصی  فلش خور
جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ (/showthread.php?tid=94039)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - [ niki ] - 07-03-2014

خو مگه باید چن سالمون باشه؟
بیشتر کاربرای این انجمن بین 12 تا 18 سالشونه
این سنم این کارا عادیه
Sleepy

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 07-03-2014

همه ی حرفات حقیقته

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 07-03-2014

این چیزارو به خودتم گفتی؟؟؟

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - Sina_0611 - 07-03-2014

(07-03-2014، 18:35)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عکسه خودمو گزاشتم
واقعا ورزش کارم میتونی از mehran007 یا soofia بپرسی
آواتارمم خواننده مورد علاقمه

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - [ niki ] - 07-03-2014

خو منم آواتارم خواننده ی مورد علاقمه
مگه چیه حالا؟

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - ✘v!☻lent girl✘ - 07-03-2014

باریکres2..ایول خوشم اومد..Heart

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - amir hossein.z - 07-03-2014

بخواب بچه جون به تو چه مربوط 
دوست دارم بگم عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــشــــــــــــق 
موشکلیه؟

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 07-03-2014

(07-03-2014، 18:45)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 18:35)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عکسه خودمو گزاشتم
واقعا ورزش کارم میتونی از mehran007 یا soofia بپرسی
آواتارمم خواننده مورد علاقمه
خب من از کجا بدونم که اونا راس میگن؟

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - an idiot - 07-03-2014

اینترنت یه جای مجازیه.هر آدمی توش هست
شاید یکی دلش نخواد عیو بقیه ببینن,چرا باید عکس واقعیشو بزاره؟؟!؟!
درسته که بعضیا چرت زیاد میگن اما دلیل نمیشه که همه بد باشن و دروغ بگن راجب ورزش و گیتار و هزارتا چیز دیگه.و خب این ورزش و گیتار ربطی به ددی و مامی نداشت.من خودم گاهی واسه شوخیش به بابام میگم ددی,خب این ینی الان من چه جور ادمیم؟توبا این دو کلمه تونستی منو بشناسی؟؟؟؟؟!!!!!!
یه مورد هفتم رو هم من میگم:لطفا درمورد دیگران قضاوت نکنید

RE: جون مادرم میام داخل ( قسم خوردی ، بیا کارم واجبه ) مدیرا نبندنش خواهشا ♥ - ✘v!☻lent girl✘ - 07-03-2014

(07-03-2014، 18:51)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخواب بچه جون به تو چه مربوط 
دوست دارم بگم عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــشــــــــــــق 
موشکلیه؟
هی yOoOoOoO
دعوا نداری ک؟
آدم بزرگ..درس حرف بزن..آرام باش!!