انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» (/showthread.php?tid=297464)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - _sehun_ - 18-06-2021

(18-06-2021، 22:30)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:27)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هق هق(::::
جیمینا معنی اکسو رو میدونی؟  .-.♥

گریه نکن ک اشکات برام ی درده ):
ن .. چیه ؟! [:

نه نه گریه نبود ببخشید):
سیاره خیر و شر (ی چیز س کلمه ای مخفف ی همچین چیزیه -_- )

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - βάરãɲ - 18-06-2021

(18-06-2021، 22:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:27)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر^^
ببخشید دیگهSad
_
۳۰ دقیقه *.*
گلبهارم من
عام و کجایی بودی؟

نع گلی مشکلی نی^^
+
هوووووم چقد خووووب
من اهوازم
میدونی دمای هوامون ۴۳ درجس؟
میدونی داریم میپزیم؟
میدونی ب قول حسام تو این دما سگم بزنن بیرون نمیره:/
(:
_
وای خدااااا خیلی گرمههههه اونجاااااا
اما خو شهر من خیلی خنکه
زیاد احساس گرما نمیکنیم^_^
هرچند ک من بعد کنکور از اینحا میرم باز Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - *Aɴѕel* - 18-06-2021

(18-06-2021، 22:28)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=268859&pid=3784746#pid3784746

سپاسیدم دختره(=
نیستی ی مدته؟

میرمو میام(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - لــــــــــⓘلی - 18-06-2021

(18-06-2021، 22:32)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:30)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه نکن ک اشکات برام ی درده ):
ن .. چیه ؟! [:

نه نه گریه نبود ببخشید):

عه خیلی خوبه دیگه (:
واو چه اسم جالبی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - моои - 18-06-2021

(18-06-2021، 22:32)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع گلی مشکلی نی^^
+
هوووووم چقد خووووب
من اهوازم
میدونی دمای هوامون ۴۳ درجس؟
میدونی داریم میپزیم؟
میدونی ب قول حسام تو این دما سگم بزنن بیرون نمیره:/
(:
_
اما خو شهر من خیلی خنکه
هرچند ک من بعد کنکور از اینحا میرم باز  Big Grin

هووووم خوشا ب حالتان)=
کجا میری از اونجا؟:/
شاید همونجا قبول شدی:/

(18-06-2021، 22:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:28)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاسیدم دختره(=
نیستی ی مدته؟

میرمو میام(:

هوووم خوووبه

(18-06-2021، 22:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:30)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بس هیزی/=
نوچ نوچ اصلاح کن برادر

تولدت نردیک بود نه؟

شت/=
مثبت فک کنم آیا/=

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - *Aɴѕel* - 18-06-2021

@*VENUS*
سلام بهار خانوم
ایا میدانستید که به عکس بی اف تان سپاس ندادید
و ان قلبش شکست؟!
فعلا خداحافظظظظظظظظظ

(18-06-2021، 22:33)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:32)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
_
اما خو شهر من خیلی خنکه
هرچند ک من بعد کنکور از اینحا میرم باز  Big Grin

هووووم خوشا ب حالتان)=
کجا میری از اونجا؟:/
شاید همونجا قبول شدی:/

(18-06-2021، 22:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میرمو میام(:

هوووم خوووبه

عام منظورم تابستونه ک میرم خونه بابازرگم*.*
و خونه خالم و ابجیم کل خراسان رو دور میزنم Big Grin
خونه نمیمونم دیگه
_
خداکنه مشهد قبول بشم نزدیکه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - _sehun_ - 18-06-2021

(18-06-2021، 22:33)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:32)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه گریه نبود ببخشید):

عه خیلی خوبه دیگه (:
واو چه اسم جالبی

باش^^
بیا بوخول*-*
497
آرا از سیاره اکسو اومدن*-*

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - لــــــــــⓘلی - 18-06-2021

(18-06-2021، 22:36)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2021، 22:33)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه خیلی خوبه دیگه (:
واو چه اسم جالبی

باش^^
بیا بوخول*-*
497
آرا از سیاره اکسو اومدن*-*

ی زمانی آبنبات خر بودم D:497
خیلی هم عالی