انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - saba 3 - 24-03-2015

چه خبراااا

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - || Mιѕѕ α.η.т || - 24-03-2015

(24-03-2015، 21:57)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:56)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:54)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

سلام^_^
خوبی؟!

مرسی...تو چطوری؟!

من خوبم:-) 

چه خبلا؟!

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - мoвιɴα т - 24-03-2015

(24-03-2015، 21:50)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین جون نام کاربریم اسممه :¦
مبینا خفه شو تو منو آن فالو کردی تو اینستا -_-
خودمو کشتم پیدات نکردم!  
اینستامو الان پاک کردم

بيشعور رمزمم يادم رفت پيجمم قفل بود نمی تونستم پيداتون کنم :|
حامدم بلاکم کرده بود :||||
ريختی فالو کن
@imobi._

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❤уαѕαмιη❤ - 24-03-2015

(24-03-2015، 21:57)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:56)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:54)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^
خوبی؟!

مرسی...تو چطوری؟:-)

(24-03-2015، 21:56)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم ^__^

سلام اجی جونم خوفی؟:*

عـآلی تو چطوری (:

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - kind boy - 24-03-2015

دروغ میگه یاسمین الان حالش گرفتس
بدجور ضای شده

(24-03-2015، 21:59)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:50)_Tɪηα_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین جون نام کاربریم اسممه :¦
مبینا خفه شو تو منو آن فالو کردی تو اینستا -_-
خودمو کشتم پیدات نکردم!  
اینستامو الان پاک کردم

بيشعور رمزمم يادم رفت پيجمم قفل بود نمی تونستم پيداتون کنم :|
حامدم بلاکم کرده بود :||||
ريختی فالو کن
@imobi._

عه گفتی اینستا!

منم میخواستم نصب کنم نشد:-) 

ولی خواهر کوچیکم داره:-) 

اینم اسمش
__aylin_____

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Dead Silence - 24-03-2015

مبینا خخخخ Smile
حامد همون پیج فلشیه ؟! Smile وایی دمش گرم v:
تابستون میریزم T_T
الان با مرورگر میرم خیلی چرته :¦!

(24-03-2015، 21:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:54)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:52)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:51)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 21:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|
چرا شکلکات دماغ دارن؟:|||

تینا اینستا کم پیدایی._.
دماغش کجا بود!!!
:-)  با دماغ
: ) بی دماغ

:|
مردم چ قدر به شکلکا توجه میکنن
ن این خیلی وقت بود ک تو ذهنمه._.
اینجا همه توجه میکنن
میگی نه؟:|

خانوما کی متوجه فرق شکلک بی دماغ و با دماغ نشد؟

قشنگ مشخصه که توجه میکنن!!!!!

(24-03-2015، 22:02)kind boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدجور ضای شده

کسی بهت یاد نداده وسط حرف کسی نپری؟!

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❤уαѕαмιη❤ - 24-03-2015

(24-03-2015، 22:02)kind boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدجور ضای شده

بعضیا دارن از دستم حرص میخورن احساس خودشونو دارن به جای من بیان میکنن (:

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - kind boy - 24-03-2015

(24-03-2015، 22:07)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدجور ضای شده

بعضیا دارن از دستم حرص میخورن احساس خودشونو دارن به جای من بیان میکنن (:

وهمچینین بعضیا